Hanımlar merhaba. Konuda da belirttiğim gibi bu ay ki adetim ilk günden son Güne kadar hep kahverengi geldi ve çok az geldi yani 8 gün boyunca geldi fakat geliş miktarı çok azdı çocuk istiyoruz Ağustos ayında kimyasal bir düşüğüm oldu ama hiç bi zaman adetim böyle olmazdı. Aranızda aynı durumu yaşayan varsa lütfen yardımcı olur musunuz??
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Kahverengi adet kanaması neden olur???
- Konu Sahibi oner65
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- kahverengi adet kanaması kahverengi kanama
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 30 Nisan 2017
- 24
- 14
- 88
- 38
Yok yapmadım uzun sürünce 8 gün sürdü ama normal adet gibi çok değildiHamile olabilirsin test yaptın mu
Hamile olabilirsin yerleşme kanaması olabilir test yaptır benceYok yapmadım uzun sürünce 8 gün sürdü ama normal adet gibi çok değildi
Bende ilk öyle düşündüm ama 8 gün boyunca kanamam geldi normal adet gibi değildi ama öyle damla Damla da değildi. Çok afedersiniz pedin sadece ortasında dolma oluyordu. O yüzden ümitlenip yapmak istemedim açıkçasıHamile olabilirsin yerleşme kanaması olabilir test yaptır bence
- 29 Aralık 2020
- 4.630
- 5.236
- 108
Benim başıma geldi daha önce 1 hafta sadece kahverengi akıntı geldi adet döneminde. sonrasında kırmızıya döndü 5 gün falan regl oldum. hamile de olabilirsiniz .farklı ilaç kullandıysanız oda olabilir yada enfwksiyon durHanımlar merhaba. Konuda da belirttiğim gibi bu ay ki adetim ilk günden son Güne kadar hep kahverengi geldi ve çok az geldi yani 8 gün boyunca geldi fakat geliş miktarı çok azdı çocuk istiyoruz Ağustos ayında kimyasal bir düşüğüm oldu ama hiç bi zaman adetim böyle olmazdı. Aranızda aynı durumu yaşayan varsa lütfen yardımcı olur musunuz??
Benim kahverengi başladı kahverengi bitti hiç kırmızı olmadı 3 aydır progestan kullanıyordum ama diğer 2 ay hiç böyle olmamıştı enfeksiyonda yok onun için adetten önce doktora gitmiştim hamilelikte bu kadar uzun olur mu ki kanamaBenim başıma geldi daha önce 1 hafta sadece kahverengi akıntı geldi adet döneminde. sonrasında kırmızıya döndü 5 gün falan regl oldum. hamile de olabilirsiniz .farklı ilaç kullandıysanız oda olabilir yada enfwksiyon dur
- 29 Aralık 2020
- 4.630
- 5.236
- 108
yoğun bir şekilde mi kahverengi kanama yoksa az az mı. yarın test yapın ilk idrarla varsa çıkar zatenBenim kahverengi başladı kahverengi bitti hiç kırmızı olmadı 3 aydır progestan kullanıyordum ama diğer 2 ay hiç böyle olmamıştı enfeksiyonda yok onun için adetten önce doktora gitmiştim hamilelikte bu kadar uzun olur mu ki kanama
Şöyle söyleyim çok afadersiniz 2 günde 1 ped dolduracak kadar en fazla dediğiniz gibi test yapmak en kesin çözüm çok teşekkür ederim ilginiz içinyoğun bir şekilde mi kahverengi kanama yoksa az az mı. yarın test yapın ilk idrarla varsa çıkar zaten
- 29 Aralık 2020
- 4.630
- 5.236
- 108
dediğiniz gibi ise hamilelikte olabilir inşallah bebiştir diyelim.Şöyle söyleyim çok afadersiniz 2 günde 1 ped dolduracak kadar en fazla dediğiniz gibi test yapmak en kesin çözüm çok teşekkür ederim ilginiz için
dediğiniz gibi ise hamilelikte olabilir inşallah bebiştir diyelim
- 17 Ocak 2020
- 28.037
- 1
- 40.699
- 548
Kistten olurHanımlar merhaba. Konuda da belirttiğim gibi bu ay ki adetim ilk günden son Güne kadar hep kahverengi geldi ve çok az geldi yani 8 gün boyunca geldi fakat geliş miktarı çok azdı çocuk istiyoruz Ağustos ayında kimyasal bir düşüğüm oldu ama hiç bi zaman adetim böyle olmazdı. Aranızda aynı durumu yaşayan varsa lütfen yardımcı olur musunuz??
Bebek varsa olur
Polip oluşursa olur
Olur da olur yani
Adetimin ikinci gününde doktora gitmiştim alttan muayene yaptığında kist vb bir şey görmedi o zaman normal sandım kahverengi akıntıyı ama devam edince sürekli şüphelendim artıkKistten olur
Bebek varsa olur
Polip oluşursa olur
Olur da olur yani
- 30 Nisan 2017
- 24
- 14
- 88
- 38
İnşallahİnşallah hamilesindir
Sizin adetiniz bitikten sonra kasık ağrınız olmuş muydu benim adetim bittiğinden beri kasık ağrım varBenim başıma geldi daha önce 1 hafta sadece kahverengi akıntı geldi adet döneminde. sonrasında kırmızıya döndü 5 gün falan regl oldum. hamile de olabilirsiniz .farklı ilaç kullandıysanız oda olabilir yada enfwksiyon dur
- 29 Aralık 2020
- 4.630
- 5.236
- 108
Hatırlamıyorum ki canım yaSizin adetiniz bitikten sonra kasık ağrınız olmuş muydu benim adetim bittiğinden beri kasık ağrım var
Anladım teşekkür ederim yinedeHatırlamıyorum ki canım ya
Bende de alnı sorun var sorunu öğrenebildiniz mi?Hanımlar merhaba. Konuda da belirttiğim gibi bu ay ki adetim ilk günden son Güne kadar hep kahverengi geldi ve çok az geldi yani 8 gün boyunca geldi fakat geliş miktarı çok azdı çocuk istiyoruz Ağustos ayında kimyasal bir düşüğüm oldu ama hiç bi zaman adetim böyle olmazdı. Aranızda aynı durumu yaşayan varsa lütfen yardımcı olur musunuz??