• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahvenizin resmini yollayin sadece hergun bir kisiye fal bakicam

Melekler123

Meleklerle yasamak
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2015
68
32
3
44
Bunu niyemi yapiyorum sadecr kahvenizin resmini yollayin bana belki ben bur vasita okurum biseylere icimden gelenle Allah nasip ederse bakmaya calisicam faliniza ama lutfen bastan bilim uc harflim falan yok sadece bendeki İNAÑÇ

Canım bakarsan cok sevinirim allah razi olsun

Eklentiler

• 20150904_160340.webp
    20150904_160340.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 81
  • 20150904_160217.webp
    20150904_160217.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 74
  • 20150904_160205.webp
    20150904_160205.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 148
Burcunu kac kardes oldugunuzu vede bana anneniz babniz sagmi evlimisiniz ce cocuk varmi bunlar yeyerli yazarmisiniz sevgiliniz ve beka durumunuz onemli yazin ayrinti vermeden ben hayatiniz acisindan empati kurup gormem icin

Burcum su evliyim yada bisanli yada bekarim su kadar kardesiz bur ablam bur abim var annrlmm babam sag yeterli bunlar

oglak bekarim 2 kardeşiz abim var annem babam sag
Sevgili arkadasimn oncelikle kafan karisik bir dinem atlatmisin vede su an aslinda cokta iyi bir dinemde oldugunu soyleyemem savasmaktan mucadele et.ekten yorulmususun ve bazi seyleri oldugu gibi kabul ediyorsun haksizliga gelmeyen bir yapin var ve yalandan nefret ediyorsun soylemedigin seyler siylendi denilse kendini anlatmak icin elinden geleni yapiyorsun duygusal iliskilerinde ise ikadar guclu duruyorsunki erkekler senin icjn bisey yapmak yerine senden fedakarliklar bekliyorilar bazen isun butusu hemen bozuluyor bir sey oliyor karsindakini taniyamiyorsun bedne boyle oldugunu anlamiyorsun ailen ici cok fedakarsin ama ne kadar iyi olsanda bazen yaranamadigini dusunuyorsun dostluklarinda inanilmaz vericisin ve sen hep dertlerine kosansin bi seni sikiyor inanilmaz sekilde tamam yardum etmeyi seviyorsun ama yinede okadat bencillerki bazen kurulsanda gebe affediyorsun vede simdi devamini yazicam biraz faha bakmam lazim

Yukardabyazdigim gibi simdi sira sende burusu var kim oldugunu soyleyemem belki ama uyumduz huzrsuz egolari yuksek birisi onu dize getirceksin o sana ayak uydurcak ve sen galip geliceksin i harfinde bir unsanla bur mucadelen olmus adinda i hatfide geciyor inanilmaz sorunlar yasamissin ama anlamsdigim insanlar seninle niye rekabet ediyorlar neden bukadar lorku saliyorsun senin basarini hazmetmek yerine senle savaslari seni aslinda kimseyle savasin yokki gecmisten insanlaran telefonlar arucaksin pismanliklar yasayanlar olabilir yada seni ozleyenler onlardan haberler alicaksin ve artik kendini dusunmeye basla vede baskasini degil gerekirse acimasiz ol ama sen hep zor olani sevdin binu ende bikiyorsun haksizliga ugradin ama inan bazen acular iyi tecrube olur bir yilculuk fikrin varmis ama bur degisiklik surekli jarar degistiriyorsun ve kararini konusaaraj belki danisarak degistiriyorsun canim ama su an sadece buraz beklemeye al kendini dinlen ve savasma bir sure inunde karasizliklarin var ve bu aralar senin icin onemli birisi ile ilgili jafanda soru isaretleri var bir tarafin inanmak isterken bir tarafin inanmiyor

Birisiyle arana kotu bir bayan girmis bu onun ailesinden yada yanidigi olabilir surekli arada sorunlar cikartmis ama esmer bede kumarl koyu kunral guzel bur dekikanli var sana karsi duygulari cok iyi ama arada huzurunuzu bizanlar olabikir yada olmus simdi ise uzun zamandur ustedigi bisey kalbindeki sey tam yorumdugun ve pes ettifi zaman olucakkkkkk insallah Allahin izniyle

Birisiyle arana kotu bir bayan girmis bu onun ailesinden yada yanidigi olabilir surekli arada sorunlar cikartmis ama esmer bede kumarl koyu kunral guzel bur dekikanli var sana karsi duygulari cok iyi ama arada huzurunuzu bizanlar olabikir yada olmus simdi ise uzun zamandur ustedigi bisey kalbindeki sey tam yorumdugun ve pes ettifi zaman olucakkkkkk insallah Allahin izniyle
canimm cok sagol ellerine saglik :))

image.webp
image.webp
image.webp
image.webp
image.webp
şcnm annem babam sağlar 7 kardeşiz evliyim bi kızım var kova burcuyum falıma bakarmısn
image.webp
image.webp
image.webp
image.webp

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 39
ay bi göndermdm gitti ilk defa foto yüklüym yeniym de çıldırdm oldumu bakabilirmsn böyle☺️

Banada bakarmısınız Evliyim

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    64,2 KB · Görüntüleme: 43
  • image.webp
    image.webp
    62,8 KB · Görüntüleme: 36
  • image.webp
    image.webp
    49,9 KB · Görüntüleme: 32
Canım bana da bakar mısın
Şimdiden teşekkürler

Başak burcuyum evliyim çocuğum yok anne baba sağ 4 kız kardeşiz en büyük benim

Eklentiler

• 20150909_234738.webp
    20150909_234738.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 52
  • 20150909_234753.webp
    20150909_234753.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 50
  • 20150909_235002.webp
    20150909_235002.webp
    46,8 KB · Görüntüleme: 41
ay bi göndermdm gitti ilk defa foto yüklüym yeniym de çıldırdm oldumu bakabilirmsn böyle☺️
Ayse incelikle zor bur dinem atlatmissiniz sen ailen ilsun hayat size cok adil olmamis ama bir yerlerden tutunuo bir yerlere gelmissin ama inan cok zor durumlar yasamissiniz ama herseye ragmen siki sikiya baglisiniz bilmiyorum ama icinde seni bitiren bir kuruntu var takildinmi bir konuya bu aralar atamiyorsun icinden ama guzel durumalr seni bekliyir son aylarda ekonomik olarak biyle inisli cikisli dinemler atlatmisin ama inan bu iis gibi rahatlicaksin evlisin ama karsindaki kisite sorman gereken bir suru soru var bu aralar syreslisin atamiyorsun icinden ve olumlu naya calisiyorsun ama zor biseyler seni kadiyor aslinda cok basarili olucak bir yapin var istedinmi basarirsin ama sen cok para istemiyorsun sadece rahat yadabilecek bir imkan yeterli senin icin ama inan nasipli birisisin bir koseden dardayken Allah yardim ediyor sana ama inan arkadasliklarinda is esansl8 degilsin kadinlarla aranda kutlaka bir iletisim kopukluhu oluyor sen surekli affeden bir yapiya sahipsin hep iyi niyetlu dusunmeye calisiyorsun ama badir distun olur senin simdi gelelim duygularina bu gectigimiz haftalarda cok sert oldun ve fevri oldun istemeden gem kendni hem karsidakini uzdun artik bu gerilimi atman lazim ve pszitif bakman lazim cok fazla sorun sorma kafani rahatla sana tek ducegim buraz daha sabirli ol olumlu seyler olucak ama senin manevi dunyan herseyine yansiyir olumsuz dusunursen olumsuz enerji yayarsun hayatina

Su anda birisi rahatsiz olabilir ailenden birisi yakinlarindan surekli rahatsiz ama rahatsizliklari pskolijik burazcik .kisa biymu esmer bir kadin var kucuk biylu ve onunyanunda surekli konustugu bir bayan bunlarla aranda ne sorun var bilmiyorum ama isleri gucleri seni konusmak ve sende dedikodu yapmaktan nefret ediyorsun ama insanlar oyle degil.surekli ailende birisiyle iletiaim sirunu yasiyorsun surekli evet fedakatlik yapan taraf sensin ama yapilacak bisey yok sadece sabirli ol

Su anda birisi rahatsiz olabilir ailenden birisi yakinlarindan surekli rahatsiz ama rahatsizliklari pskolijik burazcik .kisa biymu esmer bir kadin var kucuk biylu ve onunyanunda surekli konustugu bir bayan bunlarla aranda ne sorun var bilmiyorum ama isleri gucleri seni konusmak ve sende dedikodu yapmaktan nefret ediyorsun ama insanlar oyle degil.surekli ailende birisiyle iletiaim sirunu yasiyorsun surekli evet fedakatlik yapan taraf sensin ama yapilacak bisey yok sadece sabirli ol
ay inanmıyorm çoğusu tuttu ya birz daha bak hele kocmn bndn habersz yaptığı bişry varmı bebiş varmı ne biliym biraz daha kurcalasana ya☺️

Back