- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.523
-
- Konu Sahibi YesilinBuyusu
Ben d e öyle valla modum düşükIyi diyelim iyi olsun idare eder iste
Nedeni var mı peki ?Ben d e öyle valla modum düşük
Olsun şükür napalım
Nedeni iç sıkıntıNedeni var mı peki ?
Bende aynıyım malesef, 4 aydır işsizim evde durmakdan çok sıkıldım düzgün bir iş bulamıyorum evlenme arefesindeyim para olmayınca hiçbirşey yapılamıyor sıkışmış bir durumdayımNedeni iç sıkıntı
Oluyor arada
Ne işe gidesim var ne de bazı şeylere hevesim
Sizin de mi bu tip...
Bazen dünyalar benim olsa mutlu olamayacak gibiyim
Allah yardımcınız olsunBende aynıyım malesef, 4 aydır işsizim evde durmakdan çok sıkıldım düzgün bir iş bulamıyorum evlenme arefesindeyim para olmayınca hiçbirşey yapılamıyor sıkışmış bir durumdayım
Evet var fakat piyasa çok kötü bir durumda malesef .. Muhasebeciyim benAllah yardımcınız olsun
Mesleğiniz var mı?
EvetEvet var fakat piyasa çok kötü bir durumda malesef .. Muhasebeciyim ben
Inanın şuan kasiyerlik vs bile olsa yapışırım ise gerçekten çok bunaldim ..Evet
Biraz zor açıkçası iş bulmanız
Yani doğru işi bulmanız daha doğrusu
Hemen gel başla derler ama şartları genelde iç açıcı olmaz
Elemanonlıne a bakıyor MusunuzInanın şuan kasiyerlik vs bile olsa yapışırım ise gerçekten çok bunaldim ..
Bende bakıyorum birsürü siteye onu indirmemişim sanırım birde onu deneyeyim teşekkür ederimElemanonlıne a bakıyor Musunuz
Ben oradan çok buluyordum
Muhasebe finansa tıkladım
Kocaeli kendi çıktı zaten
Onları arasanıza
Canım bizde grupta takılıyoruz bakalım iyide gidiyor çok aktifiz maşallah sende iki çocukla yoğun olursun tabi basını kaşımaya fırsatı olmuyo insanın asya kalabalığı seviyorsa kreşe ver gerçekten çok iyi olur arkadaş ortamı falan çocuklar kalabalığı genelde sever ama sen bebeğin olduğu için çok ilgilenemeyebilirsin ona iyi gelecektir annen gitti mi canım anneninde faydası olur kiloyada takılma şu an yenisin 1 kilo almışsın yine iyi bundan sonra dikkat edersin üç aydan sonra değişirsin merak etme yada aramıza gelirsin fırsat buldukça çok öpüyorum seniKızlar yazamadım yine kusura bakmayın. Ay hiç boş durmuyorum ya telefonlara bile cevap veremiyorum. Sağolsunlar gelen gidenimiz de çok oluyor. Arada girip okuyorum tam cevap yazıcam canavarlardan biri ağlıyo atıveriyorum telefonu. İkiside uyurken bi bakayım dedim. Valla bende durumlar tahmin ettiğiniz gibi. Yoğunluk yorgunluk devam. Kilo da aynı gram gitmiyo daha üzerine 1 kilo aldım bile. Nolacak böyle bilmiyorum. Spor yapamıyorum. Ama ev işi yapmaya çalışıyorum ki misafir geldiği için mecbur yapıyorum zaten. En azından vücudum biraz toparlansın diye uğraşıyorum. Cuma günü 1 aylık oluyoruz inşallah. Asya evde çok sıkılıyor. Ne yapsam oyalanmıyor ille kalabalık istiyor. Ev kalabalık olsun kimse onunla ilgilenmesin bile yine de ondan mutlusu yok. Şaha kalkıyor resmen kelebek gibi uçuşuyo evde. Ben yalnızken oyun oynuyorum seviyorum konuşuyorum yok istemiyor mutlu olmuyor. Dün akşam misafirler vardı yani büyük insanlar kendi aramızda sohbet ediyoruz ama asyadan mutlusu yoktu. Misafir giderken ağlıyor. İnanılmaz insan düşkünü. Ankaradan dönüşte ben asyayı tekrar kreşe vericem kızlar. Çünkü çocuk evde çok mutsuz. Ben evde benimle daha mutlu olur diye düşünmüştüm ama yok o ille fazla insan istiyor etrafında. Geçen hatta iki emzirme arasında koştura koştura parka götürdüm e kış günü parkta kimse yok o bile mutlu etmedi çocuğu. Babası hafta sonu oyun cafelerine götürüyor. Sadece insanların çok olduğu oyuncakları seviyormuş. Çok gözlemliyorum son kararım bu şekilde oldu. Sizler nasılsınız? @yellow girl canım 6 lara inmişsin çok sevindim darısı benim başıma inşallah. @magıcck sen nasılsın canım grup güzil gidiyor anladığım kadarıyla. @saglikliyasamgunlugum canım taşınma işlerini bitirdin hastalık durumları da geçmiştir umarım. Hamişlik nasıl gidiyor? Çocuklar nasıl? @Xeroderma_pig canım sen nasılsın? Biraz toparlanabildin mi? Büyük kızın alıştı mı? Minik hanım nasıl? Ama en önemlisi sen kendini nasıl hissediyorsun? @magickk[/USER] @Xeroderma_pig[/USER] @yellow girl @Saglikliyasamgunlugumm
Birşey değilBende bakıyorum birsürü siteye onu indirmemişim sanırım birde onu deneyeyim teşekkür ederim
Canım bizde grupta takılıyoruz bakalım iyide gidiyor çok aktifiz maşallah sende iki çocukla yoğun olursun tabi basını kaşımaya fırsatı olmuyo insanın asya kalabalığı seviyorsa kreşe ver gerçekten çok iyi olur arkadaş ortamı falan çocuklar kalabalığı genelde sever ama sen bebeğin olduğu için çok ilgilenemeyebilirsin ona iyi gelecektir annen gitti mi canım anneninde faydası olur kiloyada takılma şu an yenisin 1 kilo almışsın yine iyi bundan sonra dikkat edersin üç aydan sonra değişirsin merak etme yada aramıza gelirsin fırsat buldukça çok öpüyorum seni
Bugün didik didik ettim bütün siteleri hatta telefonla ulaşmaya çalıştım bişey çıkmadı malesefBirşey değil
İnşallah işe yarar
Çıkar oradan güveniyorum inşBugün didik didik ettim bütün siteleri hatta telefonla ulaşmaya çalıştım bişey çıkmadı malesef