Kahveleri Alıp Gelin Kızlar

Canım iyi akşamlar sanada nasıl gitsin nefsim çok zorluyor malum tatlı istekleri bugün hiç bozmadım inş böyle devam eder asıl sen napiyosun bebek için hazırlığını yaptinmi asyanın olan şeylerini kullanırsın ne güzel tatlı telaş hep bunlar

Ya sorma Allahtan asyaya mamayı bıraktırdık süt içiyor artık ve yemek yiyor herşey inanılmaz pahalı ya insanın eli gitmiyo almaya. Bizimde büyük eşya olarak bir sıkıntımız yok ama malum cinsiyet farkı olduğu için kıyafette yeni almamız gerekenler var. Ama asyada da aşırı bi kıyafet alışverişi yapmamıştım ki halen aşırı almam ihtiyacını karşılayacak kadar alırım sadece şimdi ufak çaplı bi alışveriş yapmamız gerekiyor bebişe.

Y YesilinBuyusu yemek telaşı demişken Asya hiç yemiyor mu ek gıdaya ilk geçişten mi sıkıntı oldu

Canım asyanın en başınan beri emmesi yemesi sıkıntılı oldu. Birde atopik bebek yani alerjik bünyesi var. Neyin alirji yaptığını tespit etmek çok zor oldu. O yüzden defalrca herşeyi kesip tekrar tekrar başlamamız gerekti. Düşün alerji testi yaptırmamıza rağmen süt alerjisi yok çıkmıştı ancak süt alerjisi daha doğrusu laktoz intoloransı var asyanın. Şimdi laktozsuz süt içiyor ve iyiyiz şükür yememiz de baya düzeldi. Altı öğünü var ama ne yiyecek düşüncesi yemin ediyorum artık beynimi deliyo. Birde zaten çeyrek kalmış beyinle asyaya yeteyim derken ordan biz ne yiycez diyen çıkan birisi olunca kendimi 7. Kattan atasım geliyo. Bazen yemek yapmaktan öyle yılıyorum ki kendim yemiyorum yani o derece.

Valla bende zorlanıyorum bir bıraksam 20 kiloya çıkıcam. Tutmaya çalışıyorum ki ilerde pişman olmayayım canım ya. Bebek hazırlığı hiçbişey yapamadım daha yetişemiyorum çıldırıcam. Birde cinsiyet farkımız olunca mecburi ufak çaplı bi alışveriş yapmamız gerekiyor ona da daha yapamadık o yüzden şu an hiçbişeyimiz hazır değil. Aman tatlıdan uzak dur canım ne diyor karatay teyzemiz şeker en tatlı zehirdir

Günaydın canım bulantılarım azaldı çok şükür 1 kilo almışım hatta :)) ilk 3 ayım doldu 1 kiloyla bitirmek benim için mucize gibi diğerlerinde 4 kilo falan almıştım çünkü:) Dün bir film izledim Charlize Theron oynuyor filmin adı Tully 40 lı yaşlarında süpriz bir şekilde 3. bebeğine hamile kalan gebelik sonrası depresyon geçirip atlatan bir kadını anlatıyor öyletanıdık ki sahneler insana özellikle de hamileyken yalnız olmadığını hissettiriyor vaktiniz olursa izleyin hamile arkadaşlarım.

Y YesilinBuyusu alerjik bünye zor. Yaş geçtikçe güçlenip bitebilir belki canım.
Alerji testlerinde hiçbir zaman garanti yoktur. Testte çıkar ama alerji yapmaz. Veya çıkmaz ama alerji olur.
Özel tarifler yapıyor musun?
Benim kızım yiyen bir çocuk bazen değişiklik olsun yapayım diyorum hiç halim kalmıyor.

Ben bakayım bu filme postpartum depresyon iyi bilirim.

Bende bu hamileliğimde ilk aylar çok hızlı aldım sevindim canım hasarsız atlatmışsın artık cinsiyeti öğrenme zamanıııı hadi hayırlısı olsun bakalım. Ay filmi merak ettim ama duygusaldır diye izlemeye cesaret edemedim şuan zaten dokunsalar ağlayacak haldeyim

Biliyorum canım ya zaten bizde genetik yiğenlerimde de var alerji konusunda uzman olduk artık asya çekmesin diye çok dua etmiştim ama malesef üstelik dktor astımı da var gibi duruyor dedi engellemek için ilaca başladık malesef bünyesi bana çekmiş. Özel tarifler yapmaya çalışıyorum ama sürekli yapıyorum dersem yalan olur işte keklerini bisküvilerini kendim yapıyorum hazır hiçbişey yedirmemek için onlar da biraz özel tarife girer heralde şekersiz felan yapıyorum çünkü. Yemeklerini zaten hep ayrı yapıyorum çünkü halen taneli şeyleri ayırıyor. Bazen de bakıyorsun yiyor. Yani işin özeti yemek konusu beni tüketmiş durumda...

Kızlar nasılsınız? Ben bugün tetanozun 4. Dozunu oldum asyadan sonra devam etmiştim şimdi 1 tane kaldı o da seneye. Siz ne yaptınız tamamlamış mıydınız 5 dozu?

Kızlar günaydın mutlu hafta sonları diliyorummm. Ben bugün temizliğe bir yardımcı aldım yetiştiremiyorum canım tükendi artık. Halıları da yıkattım bu hafta temizce serilsin diye. Şimdi bi yandan tülleri perdeleri yıkıyorum. İnşallah şöyle ev bi toparlansın. Bi yeri yapıyorm diğeri kalıyo bana da öyle olunca basıyolar resmen. Alışık değilim alışamıyorum da böyle sanki benim evim değil gibi geliyo resmen buhran geçiriyorum. Artık kendimi iyice toparlayana kadar aylık çağrıcam napıyım. Siz napıyosunuz keyifler nasıl?

Çok iyi yapmışsın canım o halinle temizlik zor halin kalmaz şimdi heryerde mis gibi olur bende temizlik yapıyorum havada güzel heryeri havalandirdim kışı sevmiyorum ya yaz ne güzeldi dışarı cikiyoduk kışın eve kapan avm lerden de sıkılıyorsun insanı çok yoruyor en iyisi temiz hava

Ay sorma resmen içim açıldı canım ya. Böyle tüllere perdeleri de yıkayıp astıkça daha iyi geldi. Gerçekten ortalık düzgün olmayınca afakanlar basıyo bana bugün ev parladı resmen hava da açık güneşli içeri bol bol temiz hava girdi. Yarın da güneşli görünüyor ama avm ye gitme planım var ihtiyaçları almam lazım artık. Allahtan pazartesi de tatil o gün de şöyle çıkar bi temiz hava alırız inşallah. Van da kışın da güneş açar kar yağar gündüz güneş açar seviyorum o özelliğini. Ama ben sıcaktan nefret ettiğim için kıştan hiç şikayet etmiyorum

Aynen canım ya insan evi temizleyince huzur buluyo resmen hele ki sen daha bir huzurlu olursun hamileyken hareketlerin eskisi gibi olmaz kışı seviyorsan sıkıntı yok o zaman kışında güzelliği ayrı tabi ben kış çocuğuyum aslında sevmem lazım aralıkta doğmuşum herkes doğduğu mevsimi sever ben tam aksi sende tam doğudasın oh ne güzel kar ne güzel yağar oralara tv de gösterdi her yere yağmış oraya da yağmıştır diye düşünmüştüm

Yay burcusun canım kışı sevmemen çok normal ben bir oğlak olarak hem kış çocuğu hem kış insanıyım. ya hamilelikte bana bi takıntı hastalığı geliyo yani normalde de düzen konusunda takıntılıyımdır herşeyi yerli yerinde düzenli isterim ama asyada da böyle olmuştu daha da artıyo sanki çünkü böyle dağınıklık ya da temiz olmayan bi yer olunca sanki başkasının evi gibi geliyo resmen ruhum daralıyo sinirli biri oluyorum. ikinciden sonra nasıl olucam bilemiyorum. kar merkeze değil ama ilçelere yağdı canım. Merkezin havası çok farklı oluyor. Gölden dolayı baya kırılıyor soğuk. O yüzden kar da yağsa genel olarak yumuşak br havası oluyor. Tabii ben Ankaranın ayazına alışık olduğum için bana öyle geliyor da olabilir.

Günaydın kızlar nasılsınız nerelerdesiniz? Dün miniğin öğretmeni birkaç öğrencide sirke gördüm bit kontrolü yapıp şampuanlayın demiş hayatta en sevmediğim şey birde beni öyle sever ki çok korkuyorum geçecek diye ( Şampuan alcam elma sirkesini biliyorum başka tavsiyeleriniz var mı? Dün gece 2 saat saçımı taradım çelik bit tarağıyla bişey çıkmadı ama haberi alır almaz huylandım kaşınmaya başladım resmen sizin tavsiyeleriniz var mı başka bildiğiniz biş çözümü ???

Canım geçmiş olsun ayy bende çok huylanırım anlıyorum seni. Bende sirkeyi biliyorum canım birde ibrahim saraçoğlunun ısırgan otu kürü varmış bi bak istersen. Bu arada cinsiyeti öğrendiiz mi

Kızlar nasılsınız? Hamişler hamilelik nasıl gidiyor Xeroderma_pig Selnurr diğer kızlar diyet işi nasıl gidiyor @Mirafatos magickk bende durumlar aynı yarın kontrolümüz var karnım baya büyüdü 31. Hafta bitmek üzere kemik ağrılarım çok şiddetli son rutinlerimde de calsiyum ve d vit yerlerde çıktı takviye de alıyorum ama yeterli olmuyor. Halen hiçbişeye yetişemiyorum. Yavaş yavaş bebişe bişeyler aldık. Kendime lohusa seti aldım kadife sabahlığı var şık güzel bir set gri mavi kombin yapıyorum asyaya da mavi elbise gri kürklü yelek aldım eşime de gri gömlek mavi kot ayaz beyin hastane çıkışı da gri mavi bakalım tatlı şeylerle uğraşmak güzel oluyor. İnşallah sağlıkla bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…