- 24 Ocak 2016
- 4.213
- 8.417
- Konu Sahibi YesilinBuyusu
Y YesilinBuyusu yemek telaşı demişken Asya hiç yemiyor mu ek gıdaya ilk geçişten mi sıkıntı oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım iyi akşamlar sanada nasıl gitsin nefsim çok zorluyor malum tatlı istekleri bugün hiç bozmadım inş böyle devam eder asıl sen napiyosun bebek için hazırlığını yaptinmi asyanın olan şeylerini kullanırsın ne güzel tatlı telaş hep bunlarKızlar iyi akşamlar nasılsınız? magickk @Mirafatos diyet nasıl gidiyo kızlar? Selnurr canım azaldı mı bulantıların? Xeroderma_pig son 10 hafta canım hatta senin büyük ihtimal daha az neler yapıyosun çanta felan hazırladın mı?
Yeni kıyafet çok az aldım canım. Cinsiyet aynı mevsim benzer:)
Bebek arabası, anakucağı, park yatak vb büyük eşyalar zaten var:)
Herşey o kadar zamlanmışki benim kızım mama olarak golden goat yemişti. O zaman 30liraydı şimdi 75lira olmuş bir kutu mama.
Y YesilinBuyusu yemek telaşı demişken Asya hiç yemiyor mu ek gıdaya ilk geçişten mi sıkıntı oldu
Canım iyi akşamlar sanada nasıl gitsin nefsim çok zorluyor malum tatlı istekleri bugün hiç bozmadım inş böyle devam eder asıl sen napiyosun bebek için hazırlığını yaptinmi asyanın olan şeylerini kullanırsın ne güzel tatlı telaş hep bunlar
Ben bakayım bu filme postpartum depresyon iyi bilirim.Günaydın canım bulantılarım azaldı çok şükür 1 kilo almışım hatta :)) ilk 3 ayım doldu 1 kiloyla bitirmek benim için mucize gibi diğerlerinde 4 kilo falan almıştım çünkü:) Dün bir film izledim Charlize Theron oynuyor filmin adı Tully 40 lı yaşlarında süpriz bir şekilde 3. bebeğine hamile kalan gebelik sonrası depresyon geçirip atlatan bir kadını anlatıyor öyletanıdık ki sahneler insana özellikle de hamileyken yalnız olmadığını hissettiriyor vaktiniz olursa izleyin hamile arkadaşlarım.
Günaydın canım bulantılarım azaldı çok şükür 1 kilo almışım hatta :)) ilk 3 ayım doldu 1 kiloyla bitirmek benim için mucize gibi diğerlerinde 4 kilo falan almıştım çünkü:) Dün bir film izledim Charlize Theron oynuyor filmin adı Tully 40 lı yaşlarında süpriz bir şekilde 3. bebeğine hamile kalan gebelik sonrası depresyon geçirip atlatan bir kadını anlatıyor öyletanıdık ki sahneler insana özellikle de hamileyken yalnız olmadığını hissettiriyor vaktiniz olursa izleyin hamile arkadaşlarım.
Y YesilinBuyusu alerjik bünye zor. Yaş geçtikçe güçlenip bitebilir belki canım.
Alerji testlerinde hiçbir zaman garanti yoktur. Testte çıkar ama alerji yapmaz. Veya çıkmaz ama alerji olur.
Özel tarifler yapıyor musun?
Benim kızım yiyen bir çocuk bazen değişiklik olsun yapayım diyorum hiç halim kalmıyor.
Hayırlı cumalar canımGübaydın kızlar hayırlı cumalar:)
Çok iyi yapmışsın canım o halinle temizlik zor halin kalmaz şimdi heryerde mis gibi olur bende temizlik yapıyorum havada güzel heryeri havalandirdim kışı sevmiyorum ya yaz ne güzeldi dışarı cikiyoduk kışın eve kapan avm lerden de sıkılıyorsun insanı çok yoruyor en iyisi temiz havaKızlar günaydın mutlu hafta sonları diliyorummm. Ben bugün temizliğe bir yardımcı aldım yetiştiremiyorum canım tükendi artık. Halıları da yıkattım bu hafta temizce serilsin diye. Şimdi bi yandan tülleri perdeleri yıkıyorum. İnşallah şöyle ev bi toparlansın. Bi yeri yapıyorm diğeri kalıyo bana da öyle olunca basıyolar resmen. Alışık değilim alışamıyorum da böyle sanki benim evim değil gibi geliyo resmen buhran geçiriyorum. Artık kendimi iyice toparlayana kadar aylık çağrıcam napıyım. Siz napıyosunuz keyifler nasıl?
Çok iyi yapmışsın canım o halinle temizlik zor halin kalmaz şimdi heryerde mis gibi olur bende temizlik yapıyorum havada güzel heryeri havalandirdim kışı sevmiyorum ya yaz ne güzeldi dışarı cikiyoduk kışın eve kapan avm lerden de sıkılıyorsun insanı çok yoruyor en iyisi temiz hava
Aynen canım ya insan evi temizleyince huzur buluyo resmen hele ki sen daha bir huzurlu olursun hamileyken hareketlerin eskisi gibi olmaz kışı seviyorsan sıkıntı yok o zaman kışında güzelliği ayrı tabi ben kış çocuğuyum aslında sevmem lazım aralıkta doğmuşum herkes doğduğu mevsimi sever ben tam aksi sende tam doğudasın oh ne güzel kar ne güzel yağar oralara tv de gösterdi her yere yağmış oraya da yağmıştır diye düşünmüştümAy sorma resmen içim açıldı canım ya. Böyle tüllere perdeleri de yıkayıp astıkça daha iyi geldi. Gerçekten ortalık düzgün olmayınca afakanlar basıyo bana bugün ev parladı resmen hava da açık güneşli içeri bol bol temiz hava girdi. Yarın da güneşli görünüyor ama avm ye gitme planım var ihtiyaçları almam lazım artık. Allahtan pazartesi de tatil o gün de şöyle çıkar bi temiz hava alırız inşallah. Van da kışın da güneş açar kar yağar gündüz güneş açar seviyorum o özelliğini. Ama ben sıcaktan nefret ettiğim için kıştan hiç şikayet etmiyorum
Aynen canım ya insan evi temizleyince huzur buluyo resmen hele ki sen daha bir huzurlu olursun hamileyken hareketlerin eskisi gibi olmaz kışı seviyorsan sıkıntı yok o zaman kışında güzelliği ayrı tabi ben kış çocuğuyum aslında sevmem lazım aralıkta doğmuşum herkes doğduğu mevsimi sever ben tam aksi sende tam doğudasın oh ne güzel kar ne güzel yağar oralara tv de gösterdi her yere yağmış oraya da yağmıştır diye düşünmüştüm
Günaydın kızlar nasılsınız nerelerdesiniz? Dün miniğin öğretmeni birkaç öğrencide sirke gördüm bit kontrolü yapıp şampuanlayın demiş hayatta en sevmediğim şey birde beni öyle sever ki çok korkuyorum geçecek diye ( Şampuan alcam elma sirkesini biliyorum başka tavsiyeleriniz var mı? Dün gece 2 saat saçımı taradım çelik bit tarağıyla bişey çıkmadı ama haberi alır almaz huylandım kaşınmaya başladım resmen sizin tavsiyeleriniz var mı başka bildiğiniz biş çözümü ???
Yok tatlım ay sonuna kaldı bakakıl kısmet:)) Bakayım o küre de sağol canım:)Canım geçmiş olsun ayy bende çok huylanırım anlıyorum seni. Bende sirkeyi biliyorum canım birde ibrahim saraçoğlunun ısırgan otu kürü varmış bi bak istersen. Bu arada cinsiyeti öğrendiiz mi