- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
-
- Konu Sahibi YesilinBuyusu
Sen bendensinEvet canım senin beslenme tarzın çok iyiydi kaçamak yaptığında dengeliyordun 1 ayda iyi kilo vermiştin ah senin gibi olabilsem bir bıraktım mı ipin ucu hepten kaçıyor
Evt canm çok haklısn benimde dün aklıma tam bu geldi 3'er saatle filan baslasak mutlu gidip gelir diye düşünüyorum hem alışır bir kaç ay sonra da 6 saate çeviririm gercekten mantikli gorunuyor gercekten bu hafta gidip bi goruseyim bakalm miraylada konusiym canm sağolablonde ambition canım okul olayıyla Mira’nın senden o kadar uzun ayrı kalamam demesi biraz sıkıntılı
Bu yıl yarım güne alışsanız?
2 saatle başlayıp gün gün arttırsanız?
Seneye tüm gün gitmesi gerek daha da zorlanabilirsiniz.
Canm ben de kilo alınca hemen bunalıyorum enerjim dusuyor sinir oluyorum halime yani cok iyi anliyorum seni ve gene senin sebebin var hamilesin canm bitince hemen baslarsn merak etme ama benim artk bahanem olmaması lazm yani sonucta kendim mutsuz oluyorum hemen kendimi duzeltmem sartÖyle yapınca gerçekten almıyosun canım ya mesela ben normalde yani diyet yapmadığım zamanlar öglen iyi yiyorsam akşamı geçiştiriyodum ya da akşam iyi yiyeceksem öğleni geçiştiriyodum ya da hadi yapamadım o gün çok kaçırdım 2 gün dikkat ediyodum vücut telafi ediyo o zaman. Senin kaç kilo fazlan var şimdi. Biraz sıkı yapsan hemen toparlarsın sonra da artık koruma programına geçersin inşallah. Ayyy ben o kadar sıkıldım ki bu hantallıktan anlatamam. Şu an özendim size. Keşke bende diyet spor yapabilsem. Zaten bu gebelik başından beri riskli yürüyüş harici bişey yapamıyorum ki ev iş asya canıma yetiyor bile. Diyet desen az dikkat edeyim diyorum açlıktan bayılacak gibi oluyorum. Görüntümden nefret ediyorum aynaya bakamıyorum. Yine sırtıma yığıldı kilolar. Bi insan neden sırtına kilo alır ya çıldırıcam yani. En zor giden yer ya. Biliyosun zaten kamburluk sorunum var iyice boynum öne geldi spor yapmam lazım gerinme hareketleri yasak. Hayırlısıyla sağlıkla şu gebeliği de tamamlayayım da gerçekten bunaldım artık şu hallerimden...
Ben de oyleyim stresden alirim hep esimle sorun yasadimca mutlu olmak icin cikolataya sararm yemege veririm kendimi cok kotu bir sey yapiyoruz kendimiz icin malesef ama canm senin ki 3kiloymus sadece o hemen gider kolayca 3kilo nedirki sen onu çok rahat halledersin eminimZor tabi iki çocuk canım aynı bende senin gibiyim kimsem yok allah büyük yardım eder merak etme sen bi şekilde büyüyorlar stresten yiyenlerdenim ben malum benim stresim kat be kat fazla hep o yüzden aldım yedikçe mutlu oluyorumçok sınır bozucu benim annem mesela hemen kilo verir stresten kızım sen bana çekmemişsin bu konuda der diyet bile yapmadan sadece dikkat ederek 68 kiloya düştü inanamıyorum ben ekmek bile yemeden alıyorum ya bravo bana evet biryerden baslayayim ki 3 olur 5 derken hooop başa dönerim bugün başladım inşallah gerisi gelir
Birde doğumdan sonra çok kilo verdim sanıp tartıya çıktığımda sadece 5 kilo gittiğini görmem car ikisinde de:)) Ama iyi haber işk 1 ayda 10 kilo gitmişti nerdeyse sonra kalan 10 kiloyuda emzirirken varmiştim bende lohusalımta sıkıntı olmuyor canım kilo almıyorum ceriyorum yani bunda aynı şey olur mu bilmiyorum ama ikisi de öyleydi ben doğuma kadar durduramıyoru kendimi:)) Lohusalıkta bol su tüket canım sütü arttıran 3 temel şey uyku moral su ne yersen ye veriyor Allah sütünü ama bu üçünden biri eksikse sıkıntı başlıyor. İnşallah lohusalığını kolayca atlatır kilo vererek devam edersin bebişinle yola iyi düşünelim iyi olsun tatlım bir insan doğuyor hiç kolay değil Allah yardımcımız olsun
Evt canm sen o dengeleme işinde süpersinbende oyle yapmaya calisiyorum bu sefer gercekten ilk bahara kadar halletmek şart ondan kolları hemen sıvadım ki kış boyu bu işi bitireyim artk diye sen merak etme canm bebek sağlıkla bir gelsin de zatn emzirken yanan kaloriler o iki cocugun pesinde kosusturman derken diyete baslamadn bile erir gider hepsi bak hiç merak etme
Malesef canım nefret ediyorum düşün eşime sinirleniyorum yada başka şeylere kendimi abur cubur yerken buluyorum oraya nasıl gittim ne çabuk yedim hiç anlamıyorum herşey film şeridi gibi oluyorBen de oyleyim stresden alirim hep esimle sorun yasadimca mutlu olmak icin cikolataya sararm yemege veririm kendimi cok kotu bir sey yapiyoruz kendimiz icin malesef ama canm senin ki 3kiloymus sadece o hemen gider kolayca 3kilo nedirki sen onu çok rahat halledersin eminimbenim daha yol uzun
Malesef canım nefret ediyorum düşün eşime sinirleniyorum yada başka şeylere kendimi abur cubur yerken buluyorum oraya nasıl gittim ne çabuk yedim hiç anlamıyorum herşey film şeridi gibi oluyorbir bakmışım porsiyon gitmiş sonra aman boşver zaten yedim devam et derken kilolar yapışıyor hoş ben mutluyken de yerim öyle birşey yani yazın tatilde tavan yaptım zaten meşhur waffle kokularını bilirsin beni benden aldı ah öyle bir yemisimki mide fesati geçiriyordum soluğu hastanede aldım yinede iyiyim aslında bu kadar yemeye kesin 67 leri bulmuşumdur diyordum canım senin kilo vermen daha basit çabuk gider az sabret benimki daha zor gidiyor en zor kilolar son 3 son 5 öyle hadi kışın güzel zayıflayalım beraber bu sefer kaçamak yok
Ayy canım sağol gaza getirdiniz beni inşallah veririm de koruma programında vasatim işte kilomu koruyamiyorum bana yardım edersiniz artık birde spor yapamıyorum şu an sporsuz olmaz biliyorum evde hangi sporu yapsam şekillenip kilo veririmBende yemek yemeyi çok sevenlerdenim böyle tok insan acıkır beni izlerken öyle iştahlı yerim ama dengeleyince almıyorum şükür sen sıkı bi program ile 3 kiloyu ver hatta 5 ver garanti olsun sonra seni güzel bi koruma programına alalım canım
Ayy canım sağol gaza getirdiniz beni inşallah veririm de koruma programında vasatim işte kilomu koruyamiyorum bana yardım edersiniz artık birde spor yapamıyorum şu an sporsuz olmaz biliyorum evde hangi sporu yapsam şekillenip kilo veririm
Dizim iyi oldu artık ama tekrarlar mi bilmiyorum uzun süredir spor yapmıyorum leslie den başlayabilirim çok konusuyo kafam şişiyor ama olsunCanım dizin nasıl oldu tekrar sıkıntı yaşadın mı? Sen leslie yi sevmiştin sanki onu yapabilirsin yine squat girl den yapabilirsin canım
Dizim iyi oldu artık ama tekrarlar mi bilmiyorum uzun süredir spor yapmıyorum leslie den başlayabilirim çok konusuyo kafam şişiyor ama olsun
Kemik ağrım yok. 3 y çocuğunun peşinde koşmaktan bir oturamadım. Çok fazla eğilip doğruluyorum. Erken doğmassa iyi:)Xeroderma_pig canım kaç kilo aldın şimdilik nasıl gidiyo benim çok kemik ağrım var sende durumlar nasıl
Kemik ağrım yok. 3 y çocuğunun peşinde koşmaktan bir oturamadım. Çok fazla eğilip doğruluyorum. Erken doğmassa iyi:)
Canım 10 kilo oldu. 29+ 2 yiz.
1 ay 300 gr aldım.Bu hafta 1.5 kilo almışım.
Kızımdaki gibi 20 almayacak gibiyim.
12 de dursam güzel olur:)
Sen de durumlar nasıl?
Geçmiş olsun canım28+1 iz canım 9 kilo oldu şimdilik. Bende senin gibi 12 kiloda kalma hayalleri kuruyorum ama zorluyor yani. Bende iş ev asya üçgeninde bu çocuk 40 haftayı zor görür diyorum tabii belli de olmaz ama dizlerimden aşağısı çok ağrıyor onca şeyi yapıyorum ama ağlayasım geliyor artık ağrıdan d vit i şişesiyle içiyorum yine de aynıyım. Calsiyum ve magnezyum da içiyorum ama yeterli gelmiyor. Bugün fizik tedavi cihazını takıcam belki biraz fayda eder.
Geçmiş olsun canım
Benimki zaten sezaryen 40ı görmem temennim 38den önce gelmesin.
Ben aralık annesi olurum gibi geliyor.
Doktorum pek planlı sezaryeni bekleyecek biri değil. Gene de 2- 3 Ocak olmasını isterim
çanta mıKızlar iyi akşamlar nasılsınız?magickk blonde ambition diyet nasıl gidiyo kızlar? @Saglikliyasamgunlugumm canım azaldı mı bulantıların? Xeroderma_pig son 10 hafta canım hatta senin büyük ihtimal daha az neler yapıyosun çanta felan hazırladın mı?
Biz daha hiçbişey almadık ya inan fırsatım yok asyadan kalanları da yıkamaya başamadım henüz bu hafta 3 gün tatil ya cumartesi temizliğe birini çağırıcam o arada da kendim çamaşırlarla uğraşırım pazar gezeriz alış veriş yaparız pazartesi dinleniriz diye düşünüyorum ama tabii hiç planlarım tutmuyor artık çünkü günde 20 öğün yemek telaşım oluyor o zaten canıma yetiyor yaniçanta mı
bebek kıyafetlerini yıkıyorum henüz:)
Yeni kıyafet çok az aldım canım. Cinsiyet aynı mevsim benzer:)Biz daha hiçbişey almadık ya inan fırsatım yok asyadan kalanları da yıkamaya başamadım henüz bu hafta 3 gün tatil ya cumartesi temizliğe birini çağırıcam o arada da kendim çamaşırlarla uğraşırım pazar gezeriz alış veriş yaparız pazartesi dinleniriz diye düşünüyorum ama tabii hiç planlarım tutmuyor artık çünkü günde 20 öğün yemek telaşım oluyor o zaten canıma yetiyor yani