- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- Konu Sahibi YesilinBuyusu
Evt canm ama ben bu konudaki arastrmalri cok inceledim etrafimda oyle olanlarida hep incelerdim ablamda onlardan di ve anladim ki yiyip yiyipde almayan diye birsey yokmus meger kendini kendi icinde bir duzene koyuyor ve dengeliyor onlar ipleri hic birakmiyorlar daha 2 gun oncede BBC de yine bunun belgeseli vardi yiyip yiyip asla kilo almam diyen bir adam ve bir kadin incelendi etrafindakilerde nasl yiyipde kilo almiyor diye saskindi ve sporda yapmadiklari soyleniyordu ama hayatlari hergun her saat incelenince ortaya ciktiki bir aksam restoranda bir oturusda canlari ne isterse yediklerinde biri ertesi gun oglene kadar kahve durdu oglende bir kase sut ve kahvaltilik gevrek aksam sadece sebze yedi digeri bu tarz seyler yapmisti yani kendileri fark etmeden ertesi gun kalori alimlari cok cok az oldugu icin zaten dengeleniyordu ve ikisinin de aburcubur aliskanligi yoktu saglikli gidalarla yemek yapmayi seviyorlar ve spor yapmiyoruz diyorlar ama biri gun icinde asiri hareketli digeride is cikisi evden ise cok uzun bir mesafeyi cok hizli sekilde gidiyordu yani hergun spor yapiyor gibi hareketli ve farketmeden vucutlarinin almasi gereken kalorileri tam dogru miktarda ve saglikli aliyordi ondan hep incecik kalmislar yani anladm ki biz frenleme zamanini kaciriyoruz ve spor yapmadikca gun icinde cok hareketli olamiyoruz aldigimiz kaloriyle yaktigimizi dengede tutamiyoruz malesefTamam canım sporuda ekledik mi oldu bu iş aman ya biktim kilo alıp vermekten ah şu yiyip yiyip arayanlardan olsak