- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- Konu Sahibi YesilinBuyusu
Amin canm benim sağolÇok şükür
İstediğin zaman olsun inşallah canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canm benim sağolÇok şükür
İstediğin zaman olsun inşallah canım
Kızlar müjde regle oldum kurs cıkışları geziyoruz ondan anca girebildim hemen haber vereyim dedim şükür kurtuldum çok rahatladım
Sağol canmHadi gözün aydın canım inşallah istediğin vakitte sağlıkla versin Rabbim.
Sevindim canım ya nasıl duygu anlıyorum seni bende senin gibi olmuştum insan istemiyorsa çok zor gerçekten hayırlısı olsunKızlar müjde regle oldum kurs cıkışları geziyoruz ondan anca girebildim hemen haber vereyim dedim şükür kurtuldum çok rahatladım
Evt canm öyle gerçekten sağolSevindim canım ya nasıl duygu anlıyorum seni bende senin gibi olmuştum insan istemiyorsa çok zor gerçekten hayırlısı olsun
Evt canm çalışırken zor oluyor haklısın. Cumartesi-pazar Mira cimnastiğe gidiyor pazar günü cimnastik çıkışı ben doğaya atmak istiyorum kendimi eşime dedim sessiz ve yeşil olan bir yerlere çiftlik filan gibi yada orman sahil de olabilir gitmek istiyorum biraz uzaklasma ihtiyacım var yarn da cimnastik çıkışı cafeterya park sonrada bir iki mağzaya uğrarm zatn gün biter öyle düşünüyrm yani yarn baharlık bir kaç kıyafet almam lazmKızlar nasılsınız ay çok yoruldum ya valla hafta sonu dünya işim var hangisini yetiştireyim bilemiyorum sizler ne yapacaksınız
Evt canm çalışırken zor oluyor haklısın. Cumartesi-pazar Mira cimnastiğe gidiyor pazar günü cimnastik çıkışı ben doğaya atmak istiyorum kendimi eşime dedim sessiz ve yeşil olan bir yerlere çiftlik filan gibi yada orman sahil de olabilir gitmek istiyorum biraz uzaklasma ihtiyacım var yarn da cimnastik çıkışı cafeterya park sonrada bir iki mağzaya uğrarm zatn gün biter öyle düşünüyrm yani yarn baharlık bir kaç kıyafet almam lazm
Kıyamam canm yaaaa çocuk ev iş üçü bir arada inanılmaz zor oluyor zaten bide üstüne hamilesin yaa çok zor Allah yardmcın olsun şu son aylar da göz açıp kapayıncaya kadar geçsin biran önce sağlıkla kucağına al izne çık inşal zaman su gibi aksnYa dışarı çıktığım anda evdeki işlerim kalıyor evi halletsem bu sefer çok bunalmış oluyorum gerçekten zaman yetmiyor ne dinlenmeye ne işe ne gezmeye yarın asyayı hastaneye götürcez kontrolü var halbuki ben evden hiç çıkmadan evi halletmek istiyodum ama günün yarısı gidicek yine valla kemiklerim ağrıyo yorgunluktan ya
Aaaaaa canm şok oldum valla Ayy Allahm korusun sizi çok zor oluyormuş o suriyelilerden geldi malesef ülkemize bu lanet hastalık eeee eşin napıcak nereye gitti durumh naslmış peki ?Kızlar eşim el ayak hastalığı oldu. Evden gitti :)
Ben de kızım da henüz belirti yok.
Sağol canım. Ben de şaşırdım.Aaaaaa canm şok oldum valla Ayy Allahm korusun sizi çok zor oluyormuş o suriyelilerden geldi malesef ülkemize bu lanet hastalık eeee eşin napıcak nereye gitti durumh naslmış peki ?
islh canm cok ģeçmiş olsnSağol canım. Ben de şaşırdım.
Nereden aldı bilmiyorum hiç. Esas ateşli dönemde evdeydi aldıysak o zaman aldık umarım almamışızdır ateş bitti döküntü başlayınca şüphelendik. Annesine gitti. 2 güm kalacak.
Benim kız hasta oldu bu sefer deKızlar nereye kayboldunuz
Diyete tam basliycakken bu seferde hamilelik süpesi olunca diyetide sporida birakmistim canm sonuclar cikana kadar onlari bekledim iste bu ay da boyle güme gitti yani ama arkasndan basladm tabi 5 gündür kalori takibi yapıyorum canm ufaktan başladm şükür ama sporu aynı yogunlukda yapmıyorum önce bir uzerimden 5 kilo filan atayım ondan sonra devam edicem çünki spordan sonra işfah açılıyor ya oda beni zorluyoyor biraz sporsuz deneyim bakalm daha mı rahat yapabilicem diye düşündüm ama iyi rakamlarda kilo vermeleri basarırsam tabi devamında gene hemen spora devam sıkı kalmak içinBenim kız hasta oldu bu sefer de
Üşüttü sanırım kusuyor.
Kış gelince hastalık geliyor
Sen kilo verme programına devam ediyor musun?
Bir ara senin sporuna sarmıştık devam ediyor musun