Kahveleri Alıp Gelin Kızlar

Canım doktor negatif desede sen bir süre daha bekle ve mesela bir hafta sonra testi tekrarla birde ultrasonla baksın ayrıca ya belki farklı bi durum görecek. Ama söktürücü bişey kullanma derim ben. Ne ilaç ne de çay. Çünkü bu şekilde hamile olan çok insan var.

Tamam canm zaten bugun de hala regl olmadım öyle yapıcam inslh başka bir sağlık sorunu yoktur artk korkmaya başladm başka bir sorun mu var diye öğleden sonra gidicem bakalm dönünce haber veririrm inslh kötü bir şey yoktur

Canım bence kötü bişey yoktur. İçini ferah tut. Ben geç döllenme olabilir diye düşünüyorum. Ya da mevsimsel bişeydir. Ama doktor söktürücü bişey verirse bence başka bir doktora daha git hemen kullanma. Ultrasonla da muhakkak baksın yani. Bazıları muayeneyi çok özensiz yapıyor.

Zaten sadece kan da var mı diye baktırıcam diye Hemen yakinimdaki polikinliğe gittim orda da çok sert suratsız fena bir doktor denk geldi zaten su sonucu yorumlasn oraya bida gitmem başka yere giderim

Canm sağol kan verdim ama detaylı bakılcak galiba sonucu yarn öğleden sonra çıkcakmış bende haberleri bekliyorum yani
Canım hamilemisin yoksa sende hayırlısı olsun inşallah ne bereketli sayfaymış herkes hamile yani senin belli değil tabi merak ediyoruz hepimizde bizimle paylaşırsın

Bakalım ne dicek canım haberleri bekliyoruz senden
Canm kağıdımı aldm o.100 ama doktorum bugun yoktu ben gene de diger doktora soraym bakarmi dedim ustune de sonuc sirasi almaya indim sistem gitmis ne zamn gelir oda belli diilmis bende eve geldm bu nedir ya anlamadm halada regle yada regle agrisi filan da yok yarn sabah tekrar evde idrar testi yapsam mı acaba kanda çımmamısken onda çıkarmı yada kan sonucunun üstünden 2 gün geçti diye değisiklik olurmu ne diyosunuz????

Canım iyice meraklandım ben de
early predictor yapsana yarın sabah

Canım kanda belli olmazsa hiçbir idrar testi kesin sonuç vermez. Bi iki gün değilde 4 5 gün sonra tekrarla kan testini biliyorum insan zor sabrediyor ama gerçek sonuç içinde biraz beklemek gerekiyor. Senin normalde kontrole gittin kadın doğum doktorun yok mu? En temizi birde ona git derim ben. Muhakkak ultrason muayenesi yapılması lazım. Hani dış gebelik olabiliyo kimyasal gebelik olabiliyo geç döllenme olabiliyo. Hem beklemek lazım hemde ultrason muayenesi

Hamileyse bile ultrasonda daha çıkmama ihtimali yüksek. 7 gün gecikme var idrar testi artık rahatlıkla pozitif vermeli. Kan testi tekrarlasa yarın 2 ye katlamalı. 0.1 ama çok küçük bir değer. bu kadar geç yumurtlama bilemedim

Oluyo canım ya hatta çok yakın arkadaşımda oldu ki değeri o kadar geç yükseldi ki doktor ümitlenme bile demişti ama maşallah sağ salim bir oğlu oldu. Kan testi tam sonuç vermiyoken idrar testinde kesin sonuç beklememek lazım çünkü en temiz ve kesin sonuç kanda çıkıyor. O yüzden biraz daha bekle diyorum. Böyle olanlar hiç az değil valla.

Tabi kan testi kesin sonuç ona itirazım yok. Adet günü gelmeden falan test yapsa bir ihtimal diyeceğim de 5 gün gecikme ile 0.1 duymadım hiç doktor en doğrusunu söyler muhakkak.

Tabi kan testi kesin sonuç ona itirazım yok. Adet günü gelmeden falan test yapsa bir ihtimal diyeceğim de 5 gün gecikme ile 0.1 duymadım hiç doktor en doğrusunu söyler muhakkak.
Canm 0.1 diil 0.100 gerçi sonuçta gene çok düşük ve negatife denk geliyor o ayrı ben de nette 0.100 ile hamileye negatif denilip sonra 2 günde bir deger yükselmesi ile hamile olduğu anlasılanları okudum ve hatta 0.002 cıkp sonraki her baktrmasında giderek degeri yukselen ve hamile cikan birini okudum gercekten olabiliyormus boyle seyler ama tabiki baska bir durum olma ihtimali daha yuksek doktor icin biraz daha bekleyip gitsem daha doğru olucak gibi biraz daha bekleyip bir değişim olmazsa artk direk mira da gittiğim kendi doktoruma gidiyim en iyisi

Bende nette okuyunca boyle olanları okuyunca hayret ettim yesil ya inanılır gibi değil hakketen nasl hamile olduğun halde kanda çıkmaz ki bu dimi çok ilginç bir durum hayret ettim kaldm bide bende artk hamilelik yoksa da baska birsey var galiba 7.gün de bitti sabah 8.gün olucak bu kadar da normal degil yani inslh kotu bir sebep cikmaz bunun altindan bu arada bi tane fazla dan gebelik testi var evde cnm elimde varken genede onuda sabah uyaninca yapsam mı diyorum

Canım hani yumurtalıktan rahme bir yol varya normalde ortalama 8 günde tamamlanıyor işte bazılarında bu süre uzun oluyor daha rahme yerleşmemiş oluyor işte bu geç döllenme diye geçiyo bazen de kimyasal gebelik olabiliyo sonra kendiliğinden düşük oluyo yani adet görüyosun ki bunu adet gecikmesi yaşayan çoğu kadın farkında olmadan geçirebiliyor aslında inşallah kötü bişey yoktur canım sen her ihtimale karşı dikkatli ol söktürücü bişey kllanma ve en iyisi kendi doktorna git hem kanı tekrarlar hem ultrason ile bakar duruma göre belki başka tahlil de ister en güzili kendi doktorn.

Şaşırtıcı :)
Öğretmenliğimi yapayım 0.1 ile 0.100 aynı sayı sondaki sıfırların değeri yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…