Kahveleri Alıp Gelin Kızlar

Canm hadi sen 6 ayı bitirdin 72 sin ben daha başında 72 yim ben napiimbaşında derken de daha hamilemiyim belli de diil tabibelki değilim ama hala karın ağrısı yok ama bel ağrısı var ve gidip kan verdim canm ama sonuç yarın çıkıcakmış yarın öğleden sonra gel dedilerşiştim valla bende meraktan ölcem artk

Kızlar şimdi internetten kontrol ettim değerim 0.100 çıkmış yani sonuç negatif olmuş oluyor dimi ama halada regle olmadm ne düşünüyorsunuz ne olmuş olabilir
Adetin kaç gün gecikmişti canım
1-2 gün daha bekle regl hala gelmesse doktora gidersin kafana göre ilaç kullanma derim

Kızlar şimdi internetten kontrol ettim değerim 0.100 çıkmış yani sonuç negatif olmuş oluyor dimi ama halada regle olmadm ne düşünüyorsunuz ne olmuş olabilir

Canım geç döllenme olabilir biraz daha bekle çünkü normalde 0.0002 gibi mesela bi değer çıkıyor negatif ise. Ama bu değer negatif sayılıyor. Yine de böyle başlayıp sonradan değeri yükselenlerde oluyor. Lütfen söktürücü bişey içme ve ilaç kullanma. Biraz daha bekleyelim bakalım. Eğer kesinlikle yok ise kızlarında söylediği gibi mevsim değişikliğinden veya stresten yorgunluktan olabilir. Bakalım biraz sabredelim.

Ay bu ne testmiş yarın çıkacakmış diyecektim ki öğrenmişsin canım çünkü en basit test 1 saate bile kalmadan çıkıyor. Valla çok şükür 6 ayı 8 kilo ile bitirdim de bu ara çok iştahım açık ya kontrol edememeye başladım. Valla bi bırakırsam uçar gider. Hemen düzene koymam lazım canım ya.

Evt canm araştırdım netten bende tam dediğin şekilde şeyler okudum evt olabilir bakalm doktir ne diycek yarn acaba ya kafam iyice karıştı bilmiyorum ama dediğin gibi bişey kullanmayı düşünmüyorum bende bekliycem bakalm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…