- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.801
- 36
-
- Konu Sahibi YesilinBuyusu
İşi kafana takmamaya çalış canım hiç değmez
İlk doğumum da ciddi bir postpartum depresyon yaşamıştım. Bu gebeliğimde destek almak istedim. Psikiyatriye gidiyorum. Kendi başıma aşabileceğim şeyler değil.
Nasıl tekrar hamileyim diye şaşıyorum bazen
Evt canm zaten anaokulu yaşı geldi artk direk anaokuluna gidecek.canm duygu durumların çok normal biliyorsun hamilelik sürecinde böyle şeyler oluyor hormonların etkiside var ya yeşil ondan sen morelini bozma iyi düsün iyi olsun demisler pozitif kalama ya devam tatlm hepsi geçicekbide ne oldu biliyomusun bu sabah regle günümün üzerinden tam 5gün geçmiş oldu ve sabah eczaneden test alıp yaptm negatif çıktı ve akşam oldu hala da bisey geldiği yok yani sabah artk 6gün geçmis olcak napiim kafam çok karıştı bekliim mi bir kaç gün daha yoksa doktora gitmek için acaba
Canm sabah mı gitmek lazım onun içinCanım en temizi kan tahlili yarın hemen git bi kan ver 40 dk ya çıkıyor ve kesin sonuç kafan rahatlar en azından.
Canm sabah mı gitmek lazım onun için
iyi akşamlarİyi akşamlar hanımlar nasılsınız
Sağol canm öğleden sonra mirayı babasına bırakır kan veririm ozaman bakalm bugun spor yapmşdm yine de gelmedi şimdi duştan çımtm hala bir gelişme yok ilginç yani papatya çayıda içtim hem dűn hem bugün ama genede gelmedi yani ilginç ama bakalm yarn ne olcak merak sardı beni vallaYok canım günün her saati olur şimdi bile acile gidip yaptırabilirsin normal adet tarihinde bile yaptırsan sonuç kesin çıkıyor ki senin 6 gün geçmiş canım. En temizi kan tahlili.
Sen bir test yap canım yarın.Adetim genelde hiç şaşmaz canm ama gene bu ay yoğun bir stres yaşadım ondan olabilir haklısın ama ne bileyim genede 5-6 gün de baya fazla geldi bana bide hep reglem çok sancılı olur benim bir gün öncesinden karın ağrılarım başlar ama şuan bu kadar geçmesine rahmen regle agrisı felan da yok bi gariplik var
Zaten ben bir yıkımı daha zor kaldırırım.Zormuş canım Allah kolaylık versin en iyisini yapmışsın ama ille birincide oldu diye bunda da olacak değil kendini yine aynı şeyler mi olr diye şartlama en güzel yolu bulmuşsun zaten Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin bi bakmışsın sana ilaç olmuş bebişin bende lohusayken kaynana yüzünden bi depresyon geçirdim ama benimki farklıydı yani depresyon gibi değilde yaşadığım sıkıntıyı bir türlü atlatamadım sürekli kafamda kurup duruyodum en son ilaç kullanmıştım da öyle biraz rahatlamıştım zaten bu doğuma kaynananın gelmesi yasak hiiiiiç kusura bakmayacaklar ne benim ne bebeklerimin ne de evliliğimin bir depremi daha kaldıracak hali kalmadı. O gelmeye kalkarsa ben evi terk edicem. Zaten Allah sağlık sıhhat verirse doğumdan bir ay sonra gidicem ankaraya o zaman görür artık daha ortada bile yokken beddua ettiği torununu...
Kesinlikle lohusalık da çekilmiyo insana özel hayat bırakmıcak kadar da tapuluyolar resnen evi çekilecek gibi değil yani her konuda da da bilgi yok fikir var zaten mudaleleri cekilmiyoZaten ben bir yıkımı daha zor kaldırırım.
Bana kv deme canım.
Doğuma değil lohusa evlerine girmeleri yasaklanmalı. Net.
Hayatımın hiçbir evresinde çekilemeyecek kişidir benim için.Kesinlikle lohusalık da çekilmiyo insana özel hayat bırakmıcak kadar da tapuluyolar resnen evi çekilecek gibi değil yani her konuda da da bilgi yok fikir var zaten mudaleleri cekilmiyo
SelamSelam birakayim şuraya
iyi asıl sen nasılsın:)
Nasılsın
İyiyimiyi asıl sen nasılsın
Maşallah canm iyi olmana sevindim ☺bende hala bugunde regle yok 6gün geçikmiş oldum bugün bel ağrım var ve dün bütün gece çok göğüs ağrım oldu mira uyanınca kan vermeye gidicemGünaydın kızlar Y YesilinBuyusu canım hamilelikte duygular sürekli bir değişim içinde zaten hiç sıkma canını bugün car yarın yok insanlar için eşinle zaten düzeltmişsiniz aranızı gerisi boşblonde ambition canım mevsim döngülerinde böyle adet düzensizlikleri olabiliyor ondan mı acaba bende testin sonucunu merakla bekliyorum :) Bende 10. haftama giriyorum yarın bulantı ve herşeyin kokması dışında iyiyim :)
İyi akşamlar hanımlar nasılsınız
Sağol canm öğleden sonra mirayı babasına bırakır kan veririm ozaman bakalm bugun spor yapmşdm yine de gelmedi şimdi duştan çımtm hala bir gelişme yok ilginç yani papatya çayıda içtim hem dűn hem bugün ama genede gelmedi yani ilginç ama bakalm yarn ne olcak merak sardı beni valla
Zaten ben bir yıkımı daha zor kaldırırım.
Bana kv deme canım.
Doğuma değil lohusa evlerine girmeleri yasaklanmalı. Net.
Hayatımın hiçbir evresinde çekilemeyecek kişidir benim için.
Ona karşı olan bütün iyi duygularımı öldürdü. Öfke dışında başka hir duygum yok ona karşı
Selam birakayim şuraya
Günaydın kızlar Y YesilinBuyusu canım hamilelikte duygular sürekli bir değişim içinde zaten hiç sıkma canını bugün car yarın yok insanlar için eşinle zaten düzeltmişsiniz aranızı gerisi boşblonde ambition canım mevsim döngülerinde böyle adet düzensizlikleri olabiliyor ondan mı acaba bende testin sonucunu merakla bekliyorum :) Bende 10. haftama giriyorum yarın bulantı ve herşeyin kokması dışında iyiyim :)
Y YesilinBuyusu canm nasl gidiyor hamilelik son aylara yaklaştın heyecan varmı ? Ağırlaşmaya falan başladın mı yoksa rahat mı ilerliyorsun? Bu arada kreş nasl gidiyo prensesin keyfi yerinde galiba alıştı kreşe dimi?