ay iilahi canım. güldürdün beni...sen çok yaşa emi:roflol:
Ben mi anlatamıyorum bilmiyorum.Ben sigara yasağına karşı değilim.Ben kahvehanelerdeki sigara yasağından dolayı mağdurum.Konuyu neden saptırıyorsunuz anlamadım.Katılırsınız katılmazsınız saygı duyarım.Altını çizerek söylüyorum ki,
Kafe ile kahvehane aynı şey değildir........
Ben mi anlatamıyorum bilmiyorum.Ben sigara yasağına karşı değilim.Ben kahvehanelerdeki sigara yasağından dolayı mağdurum.Konuyu neden saptırıyorsunuz anlamadım.Katılırsınız katılmazsınız saygı duyarım.Altını çizerek söylüyorum ki,
Kafe ile kahvehane aynı şey değildir........
Sevgili cloudy,Benim amacım caddede,sokakta,iğneleyici bakışlar maruz kalmadan yürümek.
Benim babam da yıllardır o kahvehanelerin müdavimi,ınan o sigara içmediği halde onun da tadı kaçtı.Ne olurdu sanki güçlü bir havalandırma sistemi ile içenlere içeride ayrı bir bölme yapsalardı..
Bu insan kendi sağlığını kendisinin koruması gerektiği bilincine hala varamamışsa,bunu devlet niye üstleniyor.Hadi üslendin diyelim,böyle ölçüp biçmeden tak diye kuralı koymak bence dayatmadan başka birşey değil.(Amaç vatandaşın sağlığı ise eğer,en az sigara kadar tehlikeli baz istasyoları var her mahalleye bir tane).
Üstelik yine dsöylüyorum,kafeye takılan kesim belli..Birkaç saat geçirip çıkacak açıkhavaya.
Ama kahvehaneler öyle değil ki.Adam sabah girip akşam çıkıyor.
Yasak da üzerine gelince adamlar akşama kadar sokakta sandalye tepesinde geleni gideni kesiyor.
Ben haksız mıyım arkadaşım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?