Hani protesto köşesi kapanmasaydı ona yazacaktım ya neyse.Ben kahvelerde sigara yasağını protesto ediyorum.
Sayın başbakanım,yolda rahat yürüyemez olduk.Kahvehanelerin müdavimleri bütün kaldırımları kaplamış.Bırakın zehirlenmek tercihleriyse,size ne,Avrupa Birliğine ne?
Ben yolda rahat yürümek istiyorum...............
Bu da zamanla ahlaki çöküntüye yol açmaz mı sizce?
ınanamıyorum.........
Bu ülkede ne zaman birileri yapılan iyi şeyleri takdir etmeye başlayacak...........
Yapmayın arkadaşlar , yok kahvehaneler kan ağlıyor i yok cafeler iş yapamıyor... yapmasınlar....
Eğer ki birilerinin zehirlenmesine göz yuman mekanlar haline geldilerse yapmasınlar...
Buralarda sigara yasağı başlamadan önce sanki sokakta sigara içilmiyor muydu !!!!!!!!
Yerlere izmarit atılmıyor muydu...!!!!
Bu kültürle ya da kültürsüzlükle alakalı.......
Lütfen yapılan iyi şeyleri görebilme erdemine kavuşalım hep birlikte!
Sevgiler....
farkındamısınız,o yasaktan sonra yerlerdeki sigara izmaritleri arttı.. çevre kirliliğinede sebep oldu bu yasak....
ınanamıyorum.........
Bu ülkede ne zaman birileri yapılan iyi şeyleri takdir etmeye başlayacak...........
Yapmayın arkadaşlar , yok kahvehaneler kan ağlıyor i yok cafeler iş yapamıyor... yapmasınlar....
Eğer ki birilerinin zehirlenmesine göz yuman mekanlar haline geldilerse yapmasınlar...
Buralarda sigara yasağı başlamadan önce sanki sokakta sigara içilmiyor muydu !!!!!!!!
Yerlere izmarit atılmıyor muydu...!!!!
Bu kültürle ya da kültürsüzlükle alakalı.......
Lütfen yapılan iyi şeyleri görebilme erdemine kavuşalım hep birlikte!
Sevgiler....
1- Benim yorumumu saldırı olarak algılaman hakikaten benim yazdıklarımı algılayamadığın anlamına geliyor...Tekrar okumanı rica edeceğim...
2-Kırmızıyla işaret ettiğin yerde . ben yerlere sigara atan ve sokakta sigara içen insanların bu davranışlarını SıGARA YASAĞINDAN dolayı değil , kendi kültürleri ve ya kültürsüzlüklernden dolayı yaptıklarını söylüyorum !
3- Ve en önemlisi Hani protesto köşesi kapanmasaydı ona yazacaktım ya neyse.Ben kahvelerde sigara yasağını protesto ediyorum. demişsin...
sence bu yasakla alakalı bir yorum olmuyor mu yani???
Kaldıki yorumuda yapabilirsin ve zaten yap..Konuşmalıyız , tartışmalıyız..Saygılı olduktan sonra bu zarar değil fayda getirir..
Sevgiler...
Evet..Neyse...Asıl demek istediğimizden laf nerelere geldi...
Ben bu yasağın oluşturulmasında en ufak bir parçası olan herkese binlerce defa teşekkür ediyorum...
Avrupa Birliği diye ağladığımız birliğin ülkelerinde bu yasak yıllardır var....
Biz de neden olmasın...
her yasak kötü müdür !
Ona bakarsanız insan öldürmekde yasak bu ülkede ,ya da hırsızlık , ya da vatanhainliği , ya da ya da...
Bunlarda mı kötüüüüüü
Evet toplum olarak yaşayacaksak yasaklar olmalı......Bence iyikide varlar.............
sadece sağduyu...... :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?