• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kahveden platin röfleye yardımmmmmmmmmmmmm

gulmisal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2009
241
0
96
Antalya
saçlarım tarçın bakırdı uzun süre sonra koyulttum bronz kahve yaptım.ama şimdi platin röfle istiyorum yanarmı acaba saçlarım:( başına gelen varmıı

malesef röfle her zaman saçı yıpratır ama boya yaptıktan sonra saçına bakım yaparsan zamanla daha güzellştiğini ve yıpranmaların azaldığını görürsün..

malesef röfle her zaman saçı yıpratır ama boya yaptıktan sonra saçına bakım yaparsan zamanla daha güzellştiğini ve yıpranmaların azaldığını görürsün..

kopar mı acaba onu merak ediyorum.çok uzun çünkü saçlarım ya kestirmem gerekirse kısacık :/

kızıl olan saçlarımı bakır yaptırdım daha sonra röfle yaptırdım saçlarım ince telli olduğu için çok yıpranmıştı saç yapını sen daha iyi bilirsin...

bence ilk planda platin değil de daha koyu bir sarı attırırsan röfleni saçların yıpranmaz diye düşünüyorum. sonra zamanla hem bakım yaparsın hem de daha çok açarsın. böylece yıpratmadan istediğin platin röfleyi elde edebilirsin. ama bir seferde yanabilir.

aaaa bir de uzunmuş saçın... hiç yapma arkadaşım. uzun ama istediğin renk olmayan saç her zaman için kısa ama istediğin renk saçtan daha iyidir. biz kadınların hazinesidir uzun saç biliyorsun. bu sefer uzatacağım diye uğraşırsın. ben platin renk saçlı olup ta beline kadar uzun saçlı bayan görmedim. hep çıtçıtlı oluyorlar uzun sarı saçlılar. ben kestirdim de nasıl üzüldüm. şu an saçlarım istediğim renk ama kısa...:(

Back