How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kahveden Küllü sarıya

jelib10_

Mavi Rüya
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2010
126
0
46
Ankara
Merhaba , benim sacım suan en son kumral dore ye boyamama rağmen sıcak cikolata kahve tonlarında , güneşte turuncu karamel arası parlıyor. fakat ben Serenay sarıkayanınkı gıbı bir renk istiyorum ve yavas yavas acmak istemiyorum. Sizce kuaföre gidip ne demeliyim. Oryallemi acsınlar daha sonra Açık küllü sarıya boyasınlar. Sizce ne yapmaları lazım yani ben ne anlatıyım onlara ? $a78v.jpg $serenaysarikayaresim031.jpg $04062011964.jpg

En sondaki kendi saç rengim. :5: Yardımınıza ihtiyacım var 1 haftam kaldı tatile gitmek için ...

en sondaki saçın boyamı canım boyaylamı yakaladın o tonu yoksa kendi saçınmı.benımkı de o renge yakın ama tam öyle istiyorum bnde ne desemki kuaföree?? aralarına neden ışıltı attırmayı denemıyosun çok guzel olur.

şuanki renginiz de çok tatlı duruyor bence, kendiniz mi elde ettiniz merak ettim? sorunuza gelince de kuaför kesinlikle açmaya ikna etmeye çalışacaktır, ama bence zaten tatlı bir renk var saçında krepe balyaj ya da aralara hafif açık küllü sarılar attırsan çok hoş durabilir.. ama komple istiyorsan kuaför açma yapmayı önerecektir.. diğer "açık sarı ile boyayınca renk çıkmazsa ben sorumlu olmam" der gibi geliyor bana.. kuaförler genelde zemini istedikleri gibi hazırlayıp öyle boyama yapma yanlısı oluyorlar..

Bence kuafore gidip açtırmana hiç gerek yok boşyere saçın yıpranır. Sen evde de elde edebilirsin o rengi. İllaki açtırcam diyosan bazı markaların krem acıcıları var daha az yıpratıyo cok az sacında bekletip hemen loreal sublime mousse 60a boyayabilirsin gibi görünüyo ya da herhangi bir küllü kumrala

orielsiz olmazki cnm .. hem serenayınki kllü açık kumral.. ben evde kendm elde ettm küllü sarıyı açıcı kullanrk ..resmimide koym bi fikr olr belki:82: ..

Ben aslında yavas yavas acıcaktım fakat olmadı ıstedıgım gıbı. Saçlarım siyah orjinal rengi. İlk Koleston sıcak cikolata ile boyadım daha sonra koleston-terracota ya boyadım o baya bir rengi actı fakat acık kahverengı oldu ama ışıkta güneşte hafıf turuncu gibi görünüyordu.Daha sonra loreal-kumral dore ya boyadım bu hale geldi sımddıe orialle acmaya korkuyorum saçıma zarar vermesnden cekınıyorum. Söyle rengi baya acan bir boya olmasa yanı 2-3 ton yeter. O kadar sarı ıstemıyorum sımdılık :26: Cumartesi gidiyorum gitmeden boyamam gerek hangı boyayın alıyım bılmıyorum :26:

Bu renge nasıl ulaştın anlatırmısın cnm detaylı olarak??

aslında benm orjinal rengim kumral ama ben illede değişicem diye ilk etapta sıyaha yakın bı kahveye boyadım sora tabi sııkıldım kendimede yakıstıramadm açmak istedm ... saç açıcı boyaları başlançta bilmiyodm .. koyu kahveden sora kumrala sarıya fln boyAdm ama değişen pek bşi yoktu yani açık kumral ,srı tonları malesef saçın koyuysa ve boyalıysa orielsiz açıcısız olmuyo..neyse sonra palette açıcıyı keşfettm yaklasık 1 ay yada 3 hafta aralarla palette açıcı kullandım 3 4 defa ..açıcıdan sora saç turunculaşıyo o yuzden ardından küllü sarıları kullandm saçım bu tona geldi :) biraz uzun oldu ama umarm yararm dokunur ..bşka sormak istdgn bşi wrsa sor cnm :))bnm proflme girip saçımn eski resmlerıne fln bakablrsn ..küllü ton için ben en iyi paletteyi buldm lorealde bşta koyulaştrdı ama sora açıldı oda fena dgl

Eklentiler

• $imagesCA939VQY.jpg
    $imagesCA939VQY.jpg
    8,9 KB · Görüntüleme: 473
Back