• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahve

canmailem

Meleğim🤩
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5.966
Puanlar
398
Yer
Balikesir
1000028431.webp
1000028432.webp
1000028438.webp
1000028439.webp

Anlayan varsa bakabilir mi çok sıkıntılıyım

hmm genel olarak iyi bir enerji aldım sende sıkışmışlık hissi veya kararsızlık olabilir bunlar çözülecek inşallah falın kötü değil telve yoğun çıkmış seni yoran bir mesele var ama çözülecek. ortada yukarı doğru ağaç gibi bir şey var iş veya genel olarak hayatta sağlam bi döneme giriyorsun gibi bi şeyler yavaş yavaş oturacak

kenarlarda iki yol gibi iz var biri kısa biri uzun bu da iki seçenek demek kısa olan daha hızlı ama geçici uzun olan daha zahmetli ama kalıcı içinden hangisi geçiyorsa o daha doğru

hmm genel olarak iyi bir enerji aldım sende sıkışmışlık hissi veya kararsızlık olabilir bunlar çözülecek inşallah falın kötü değil telve yoğun çıkmış seni yoran bir mesele var ama çözülecek. ortada yukarı doğru ağaç gibi bir şey var iş veya genel olarak hayatta sağlam bi döneme giriyorsun gibi bi şeyler yavaş yavaş oturacak

kenarlarda iki yol gibi iz var biri kısa biri uzun bu da iki seçenek demek kısa olan daha hızlı ama geçici uzun olan daha zahmetli ama kalıcı içinden hangisi geçiyorsa o daha doğru
Tesekkur ederim yuregine saglik :KK200:

Eklentiler

• IMG_8536.webp
    IMG_8536.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 5
  • IMG_8537.webp
    IMG_8537.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 6
  • IMG_8538.webp
    IMG_8538.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 6
  • IMG_8539.webp
    IMG_8539.webp