kahve ve tarot bakalım mı karşılıklı?

kahve bakıyorum fallaşmak isteyen var mı kızlar? özelden yazabilirsin isterseniz
kıslarrr sakın bunla fallasmayın kendine baktırıp baktırmıyo bana ve tienen e aynısını yaptı..yoksu gün bakıcam yok surdayım evde degilim mesgulum eve gecip bakıcam dio bakmıyo bikac vakit sonra yeni fincan at bakıyım dio ve bakmıo
degil mi adelia adelia .. milleti uyaralım :KK70:

kıslarrr sakın bunla fallasmayın kendine baktırıp baktırmıyo bana ve tienen e aynısını yaptı..yoksu gün bakıcam yok surdayım evde degilim mesgulum eve gecip bakıcam dio bakmıyo bikac vakit sonra yeni fincan at bakıyım dio ve bakmıo
bosver :)))

Biri de bana dese ki " gel yaprak sana Karşılıksız bi Tarot bakayım " :)
Ben bakmayı beceremiyorum da:KK22:

canım o kız varya cok garip uyduruyo falları hic bi yorumu tutarlı degil

bilerk bakmadm ona dha öce ben baktm bnde gece baıcam dedin sonra binnaz abladan falcı ismi sordun bakmadın falıma ve namaza başladım dedin
ben mi uyduruyorum bence sen kndibaktığın fallara bak önce

@tienen e de baktm ben bakmamazlık yapmadım

Eklentiler

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    128,5 KB · Görüntüleme: 62
tamam kızlar tartışmayın yeter artık bakmayıverin birbirinizin falına olsun bitsin. fal yani bu herkesin enerjisi tutacak ya da hemen bakacak diye bir şey yok.

X