- 2 Şubat 2013
- 2.693
- 519
- 28
- Konu Sahibi sailor moon
attım canımmBurdayım canım özelden at bakayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
attım canımmBurdayım canım özelden at bakayım
kıslarrr sakın bunla fallasmayın kendine baktırıp baktırmıyo bana ve tienen e aynısını yaptı..yoksu gün bakıcam yok surdayım evde degilim mesgulum eve gecip bakıcam dio bakmıyo bikac vakit sonra yeni fincan at bakıyım dio ve bakmıokahve bakıyorum fallaşmak isteyen var mı kızlar? özelden yazabilirsin isterseniz
bosver :)))kıslarrr sakın bunla fallasmayın kendine baktırıp baktırmıyo bana ve tienen e aynısını yaptı..yoksu gün bakıcam yok surdayım evde degilim mesgulum eve gecip bakıcam dio bakmıyo bikac vakit sonra yeni fincan at bakıyım dio ve bakmıo
degil mi adelia .. milleti uyaralım
tamam canımmbosver :)))
canım o kız varya cok garip uyduruyo falları hic bi yorumu tutarlı degilEe baktık biz karşılıklı ? Size neden bakmadı ki? Vakti olmamıştır belki?
canımm yogunum ama bi ara musait olursam bakarım tabiki deBiri de bana dese ki " gel yaprak sana Karşılıksız bi Tarot bakayım " :)
Ben bakmayı beceremiyorum da
Ol Ya ltfn :)canımm yogunum ama bi ara musait olursam bakarım tabiki de
kıslarrr sakın bunla fallasmayın kendine baktırıp baktırmıyo bana ve tienen e aynısını yaptı..yoksu gün bakıcam yok surdayım evde degilim mesgulum eve gecip bakıcam dio bakmıyo bikac vakit sonra yeni fincan at bakıyım dio ve bakmıo
canım o kız varya cok garip uyduruyo falları hic bi yorumu tutarlı degil
@tienen e de baktm ben bakmamazlık yapmadımkıslarrr sakın bunla fallasmayın kendine baktırıp baktırmıyo bana ve tienen e aynısını yaptı..yoksu gün bakıcam yok surdayım evde degilim mesgulum eve gecip bakıcam dio bakmıyo bikac vakit sonra yeni fincan at bakıyım dio ve bakmıo
Evet aradan 10 gün geçince ayrıca ben boşvermişim zatenve dha fazlada konuşmuyorum .
10 gün mu ufak at istersen iki günlüğüne şehir dışına cikicam zaten ben demistm sna ki yeni fincan at bakaym dedm atmadn aksm bakmadigimi söylediğin halde akşam falima ndn bakmadn dedinEvet aradan 10 gün geçince ayrıca ben boşvermişim zaten