5 cm e kadar kendi saçlarım,sonrasında boya vardı ,yine kendi saç tonuma boyamıştım(koyu kumral)şimdi biraz daha mı açmalıyım ,yoksa biraz daha mı koyultmayalıyım..
özellikle kumral tonlarına bayılıyorum aralarda sarı ışıltılar olan,bir de şu son günlerin çok sevilen tonu bakır tarçın ,hürrem karakterinin tonları ama sürekli boyamak gerektiği içinde kaçınıyorum ..değişiklik istiyorum ama karar veremiyorum..
sizce hangi tonları kullanmalıyım ? resimli belirtirseniz sevinirim
kızıllık olur diye okudum,oysa ben kızıllıkolmasın diye koleston 6.1 açıcılı küllü kumral a boyamayı düşünmüştüm ama bilemiyorum..bence küllü kumral denemelsn
canım benim kendi resmimdeki kendi saçım yarısı yarısı altlara doğru boya var garnier koyu kumral 6.0 ya boyamıştım 6 ay evvel en son..canım su resimdeki saç rengin çok hoş ne renk merak ettim birde bakır çok boyama ve çok bakım gerektiriyor birde tonunu tutarabilmen için 15 boya yapman lazım
ben şuan zeminimi bu tarz yapmak istiyorum ana rengi bu resimdekinden ,ama direk kumral yada açık açık kahve vs alıp boyarsam açılırmı saçımın tonu?cn evde küllü sarıya boyuyorum kumral oluyorr...eger kumral tonlarında istiyorsan küllü sarı yada düz sarı al yap derim ben:)evde kumrala boyarsan kahve gibi oluyo:)denemeyle sabit:)hürremin saç rengini istiyorsanda tarcınbakıra boyayabilirsin:)
tşk ederim umarım..önce zemini ,anarengi evde uygun bir ton bulup boyayabilirsem ,ışıltıları kuaförde yaptıracağım ..evet nil kesinlikle size gidecek renk baştada belirttiğim gibi koyu tonlar. 2. eklediğiniz resimdeki saç rengi çok güzel. aralardaki platin de çok hoş bir hava katmış. umarım istediğiniz rengi uygulayabilir kuaförünüz. çok yakışacağına eminim.
bu renk çok güzel görünüyor........
Eki Görüntüle 164730
ayrıca kızıllık olmaz sanırım bu renkte. birde bunun üzerinde platin ışıltı çok hoş olur gibi geldi
sanırım bu renge boyayacağım ıgora 8.1 (İGORA ROYAL-8-1 AÇIK KUMRAL SANDRE-SAÇ BOYASI)
daha önce bu markayı kullanan arkadaşlar ,koyu mu çıkıyor bu boyanın renkleri..genel yorumları iyi,çok kalıcı ve akmak bilmeyen bir boya imiş. ve genelde kuaförlerin tercih ettiği bir marka zaten bu aama renk koyu çıkarmı endişem var ,kızıllık vs olmaz sanırım ,inşallah :18:
çok tşk ederim :) umarım öyle olurcnm ben igora kullanıyorum renk tonu bekledigimden koyu veya acık olmadı hiç hemen hemen numarasının tonunu verir inş istediğin gibi olur
sanırım bu renge boyayacağım ıgora 8.1 (İGORA ROYAL-8-1 AÇIK KUMRAL SANDRE-SAÇ BOYASI)
daha önce bu markayı kullanan arkadaşlar ,koyu mu çıkıyor bu boyanın renkleri..genel yorumları iyi,çok kalıcı ve akmak bilmeyen bir boya imiş. ve genelde kuaförlerin tercih ettiği bir marka zaten bu aama renk koyu çıkarmı endişem var ,kızıllık vs olmaz sanırım ,inşallah :18:
nil öncelikle size en yakışan renk yine şimdiki saç renginiz diye düşünüyorum. fakat size yakışabileceğini düşündüğüm renkleri de eklemek istedim. benim şimdiki saç rengim sarı ve bende aşağıdaki renklerden düşünüyorum.
Eki Görüntüle 164552
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?