• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kahve ve kumral tonları önerileriniz(resimli)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nil
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Nil

KK Kro
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2008
8.822
105
363
İzmir
5 cm e kadar kendi saçlarım,sonrasında boya vardı ,yine kendi saç tonuma boyamıştım(koyu kumral)şimdi biraz daha mı açmalıyım ,yoksa biraz daha mı koyultmayalıyım..
özellikle kumral tonlarına bayılıyorum aralarda sarı ışıltılar olan,bir de şu son günlerin çok sevilen tonu bakır tarçın ,hürrem karakterinin tonları ama sürekli boyamak gerektiği içinde kaçınıyorum ..değişiklik istiyorum ama karar veremiyorum..
sizce hangi tonları kullanmalıyım ? resimli belirtirseniz sevinirim

ilk 1. boyanmış hali(ayrıntılar 2.sayfada)

attachment.php

tabanım (4cm kensi saçım,altı boyalı idi)

Eklentiler

• $sector32846400.jpg
    $sector32846400.jpg
    31,7 KB · Görüntüleme: 286
Son düzenleme:
nil öncelikle size en yakışan renk yine şimdiki saç renginiz diye düşünüyorum. fakat size yakışabileceğini düşündüğüm renkleri de eklemek istedim. benim şimdiki saç rengim sarı ve bende aşağıdaki renklerden düşünüyorum.
$hrremsultannsa.jpg $lorealsssssssssss.jpg Eki Görüntüle 164549 $öyle bir gecer zamankı oaıjeopşsrt8f0499.jpg
:71:

$alexsandra.jpg
12218.jpg

tioma çok tşk ederim tonlar çok güzel ama fazla açık ve radikal olur benim için ve çok akar sık sık boyamak istemiyorum..

ben bu özellikle 2 resimdeki saçı çok beğeniyorum ama kuaförlere güvenmiyorumda..:(
sizce bana uygun olur mu 2.resimdeki saç ,evde kendim kumral bir tona baoyayaıp aradaki platin ışıltıları incecik ara ara kuaföre attırmayı düşünüyorum... olur mu sizce ?

Eklentiler

• $100313.jpg
    $100313.jpg
    34,2 KB · Görüntüleme: 235
Son düzenleme:
5 cm e kadar kendi saçlarım,sonrasında boya vardı ,yine kendi saç tonuma boyamıştım(koyu kumral)şimdi biraz daha mı açmalıyım ,yoksa biraz daha mı koyultmayalıyım..
özellikle kumral tonlarına bayılıyorum aralarda sarı ışıltılar olan,bir de şu son günlerin çok sevilen tonu bakır tarçın ,hürrem karakterinin tonları ama sürekli boyamak gerektiği içinde kaçınıyorum ..değişiklik istiyorum ama karar veremiyorum..
sizce hangi tonları kullanmalıyım ? resimli belirtirseniz sevinirim

canım su resimdeki saç rengin çok hoş ne renk merak ettim birde bakır çok boyama ve çok bakım gerektiriyor birde tonunu tutarabilmen için 15 boya yapman lazım

bence küllü kumral denemelsn
kızıllık olur diye okudum,oysa ben kızıllıkolmasın diye koleston 6.1 açıcılı küllü kumral a boyamayı düşünmüştüm ama bilemiyorum..

canım su resimdeki saç rengin çok hoş ne renk merak ettim birde bakır çok boyama ve çok bakım gerektiriyor birde tonunu tutarabilmen için 15 boya yapman lazım
canım benim kendi resmimdeki kendi saçım yarısı yarısı altlara doğru boya var garnier koyu kumral 6.0 ya boyamıştım 6 ay evvel en son..

Son düzenleme:
cn evde küllü sarıya boyuyorum kumral oluyorr...eger kumral tonlarında istiyorsan küllü sarı yada düz sarı al yap derim ben:)evde kumrala boyarsan kahve gibi oluyo:)denemeyle sabit:)hürremin saç rengini istiyorsanda tarcınbakıra boyayabilirsin:)

evet nil kesinlikle size gidecek renk baştada belirttiğim gibi koyu tonlar. 2. eklediğiniz resimdeki saç rengi çok güzel. aralardaki platin de çok hoş bir hava katmış. umarım istediğiniz rengi uygulayabilir kuaförünüz. çok yakışacağına eminim. :40:

cn evde küllü sarıya boyuyorum kumral oluyorr...eger kumral tonlarında istiyorsan küllü sarı yada düz sarı al yap derim ben:)evde kumrala boyarsan kahve gibi oluyo:)denemeyle sabit:)hürremin saç rengini istiyorsanda tarcınbakıra boyayabilirsin:)
ben şuan zeminimi bu tarz yapmak istiyorum ana rengi bu resimdekinden ,ama direk kumral yada açık açık kahve vs alıp boyarsam açılırmı saçımın tonu?
ben oryal le saçımın açılmasını vs istemiyorum aslında.. direk boyayarak 2 ton açamazmıyım şuan ki saçımı ?

images
images
images
images

Son düzenleme:
evet nil kesinlikle size gidecek renk baştada belirttiğim gibi koyu tonlar. 2. eklediğiniz resimdeki saç rengi çok güzel. aralardaki platin de çok hoş bir hava katmış. umarım istediğiniz rengi uygulayabilir kuaförünüz. çok yakışacağına eminim. :40:
tşk ederim umarım..önce zemini ,anarengi evde uygun bir ton bulup boyayabilirsem ,ışıltıları kuaförde yaptıracağım ..
ama zemini hangi tona boyamalıyım ,yanlış bir seçimde kızıllık ve turunculuklar olacak diye korkuyorum :18:

bu renk çok güzel görünüyor........:16:
$pr_01_783_max.jpg
ayrıca kızıllık olmaz sanırım bu renkte. birde bunun üzerinde platin ışıltı çok hoş olur gibi geldi

Eklentiler

bu renk çok güzel görünüyor........:16:
Eki Görüntüle 164730
ayrıca kızıllık olmaz sanırım bu renkte. birde bunun üzerinde platin ışıltı çok hoş olur gibi geldi

tşk evet ,kutuda çok hoş duruyor ama daha koyu çıkma durumu beni ürkütüyor o yüzden şuan ki saçımdan 1-2 ton açık tonlara bakıyorum:) ama keşke birebir aynısı çıksa cidden çok hoş :) üzerine ince sarı ışıltılarla müthiş olurdu :31:

pr_01_536_max.jpg

sanırım bu renge boyayacağım ıgora 8.1 (İGORA ROYAL-8-1 AÇIK KUMRAL SANDRE-SAÇ BOYASI)
daha önce bu markayı kullanan arkadaşlar ,koyu mu çıkıyor bu boyanın renkleri..genel yorumları iyi,çok kalıcı ve akmak bilmeyen bir boya imiş. ve genelde kuaförlerin tercih ettiği bir marka zaten bu aama renk koyu çıkarmı endişem var ,kızıllık vs olmaz sanırım ,inşallah :18:

pr_01_536_max.jpg

sanırım bu renge boyayacağım ıgora 8.1 (İGORA ROYAL-8-1 AÇIK KUMRAL SANDRE-SAÇ BOYASI)
daha önce bu markayı kullanan arkadaşlar ,koyu mu çıkıyor bu boyanın renkleri..genel yorumları iyi,çok kalıcı ve akmak bilmeyen bir boya imiş. ve genelde kuaförlerin tercih ettiği bir marka zaten bu aama renk koyu çıkarmı endişem var ,kızıllık vs olmaz sanırım ,inşallah :18:

cnm ben igora kullanıyorum renk tonu bekledigimden koyu veya acık olmadı hiç hemen hemen numarasının tonunu verir inş istediğin gibi olur

pr_01_536_max.jpg

Nil hanım boyadınız mı saçınızı bu boyayla nasıl bi renk elde ettiniz zemini ne renkti saçınızın biraz bilgi werirmisinz bnde bu renkle boyamayı düşünüorumda???

ben dün boyadım evet :)
neva color 6 ve 8.1 i karıştırdım (yeni serisi çıkmış sanırım neva colorun )
yarın resimlerim ve eklerim saçı ,zeminim konunun ilkmesajında var..
açıldı saçlarım ki saçımda boyada vardı 2 ton kadar açıldı çok bir açılma yok tabii,
ama yıkandıkça bu tona yakın olacak gibi duruyor,şuan da bu ıgopra 8.1 den 2-3 ton kadar koyu sanırım..

birde 6 numaranın 4/3 ünü 8.1 in ise 4/2 sini kullandım..
uçları boyarken özellikle 8.1 attırdım ki ,boyalı kısımlarım uçlardı..

Son düzenleme:
$163.JPG boyama sonrası saçımı 2 kez yıkadım sonuç bu

$133.JPG
üzerine tıklayın resimlerin büyür..

koyu rengi daha çok yakıştırdım bu son renkte güzel

nil öncelikle size en yakışan renk yine şimdiki saç renginiz diye düşünüyorum. fakat size yakışabileceğini düşündüğüm renkleri de eklemek istedim. benim şimdiki saç rengim sarı ve bende aşağıdaki renklerden düşünüyorum.
Eki Görüntüle 164552 :71:

bu casting creme gloss boyasını deneyen var mı aranızdaa??

Back