merhaba kızlar.Ben daha önceden saçımı koyu karamele boyamıştım zamanla haliyle bakır, kızıl gibi oldu.Sonra üstüne siyah yaptm oda zamanla aktı.Alttaki karameller ortaya çıktı.Nasıl bir boyaysa akmadı gitti o karamel.Herneyse şimdide saçlarımı güzel bir kahveye boyatmak istiyorum.Beyaz tenliyim, kaşlarım siyah değil ama koyular.Kızıllık, karamellik yada turunculuk olmasın istiyorum boyada.Kuaförde boyatıcam ama hangi renk olsun karar veremedim bir türlü.Fikirleri olan varmı ????
Çok saol canım tam benim istediğim tonlar var burda.
İGORA ROYAL SAÇ BOYASI - 7.5 KUMRAL ALTIN
İGORA ROYAL SAÇ BOYASI - 6.57 KOYU KUMRAL ALTIN
İGORA ROYAL SAÇ BOYASI - 8.65 AÇIK KUMRAL KESTANE ALTIN
tonları çok hoşuma gitti.Bu renklerden biri olabilir, en iyisi kuaförüme götürüyüm bakalım bu tonları yakalamaya çalışsın.
ya bende aynı durumdayım karameldi saçım ama deniz falan turunculaştı... banada kmse yardım etmedi... geçen gün kuaföre gittim çikolata kahveye boyadı yine kızıl oldu bende yarın üstüne kumrala falan boyatacağım... bende doğal kahve tonları istiyorum sizler boyattnı mı peki???
ya bende aynı durumdayım karameldi saçım ama deniz falan turunculaştı... banada kmse yardım etmedi... geçen gün kuaföre gittim çikolata kahveye boyadı yine kızıl oldu bende yarın üstüne kumrala falan boyatacağım... bende doğal kahve tonları istiyorum sizler boyattnı mı peki???
çikolata kahvedede kızıllık oluyor maalesef.axemarie saolsun çok yardımcı oldu kahve tonlarının linkini atarak.Bende göstericem kuaföre böyle birşey olsun diye.Haftaya boyatmayı düşünüyorum inşallah istediğim gibi olur.
akadaşlar meraba benim sacım bal köpügü şuan koyulaştırmak istiyorum karemel veya palettenin toffe si hoşuma gidiyor ama kızıl olsun istemiyorum bana yardımcı olurmusunuz hangi rek hangi boyayı tercih edersiniz