Canim Bu seferde Kizil gibi olmasin?dore-akaju hic denemdim cunku nasil oluyor bilmiorum..canım loreal RÉCITAL PRÉFÉRENCE 5.35 AÇIK KESTANE DORE AKAJU ya boya kapanmazsa gel beni bul o kadar söylüyorum:)
canım loreal 5.35 açık kestane dore akaju ya boya kapanmazsa gel beni bul o kadar söylüyorum:)
ya canım o boya kutudaki kadar mı koyu çıkıyor yoksa daha mı açık daha mı koyu çıkıyor bi bilgilendirirsen çok sevinirim
ya canım o boya kutudaki kadar mı koyu çıkıyor yoksa daha mı açık daha mı koyu çıkıyor bi bilgilendirirsen çok sevinirim
Olur da oksidan krem kac vol ne kadar karistirilacak bunlari bilmiyorum ben.. Bir de acik kahve altin kapatirmi yesilleeriarkadaşlar kutu boya yerine bulunduğunuz şehirde kuaför malzemeleri satan bir yerden profosyonel bir boya alsanız olmazmı igora 5.0 kahve yada 5.5 açık kahve altın olabilir
yeşilleri kapatırmı ki:26:ben bi dönem saçlarımı voila sıcak kakao ile boyuyordum renk süper ve kapatıcı.tavsiye ederim.5.53 idi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?