• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kahve tonu önerisi istiyorum(resimli)

coquette0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2011
65
0
36
İzmir
bundan 2hafta once diplerden 10cm kadar uzayan uçları roflelı saçlarımla kuafore gittim açık kumral ıstedım saçı bitkisel açıcıyla açıcam falan dedi baya ikna etti beni ama sonuc rezaletti dipler turuncu uçlar sapsarı olmuştu. 2gün ağladım resmen o sınırle saçımı koyu kumrala boyadım tabi boya aktı 2 haftada şimdi de yeşillendi :( sizden isteğim kısa surede akmayacak roflelı,açıcılı yerleri ve yeşilleri olabildiğinde kapatıcak koyu bir ton...flaşlı ve flaşsız çekimlerim $IMG_0353.jpg $IMG_0358.jpg $IMG_0359.jpg $IMG_0361.jpg

walla boyadan anlayan arkadaslar ayni sekilde banada yardimci olsa benimde buna yakindi sacim simdi boyadim 6.1 e ama kapanmadi akti yine eskiye yakin daha bakirimsi oldu hatta boyle hurrem sacinin koyusu gibi ben anlamadim neden oyle oldu bende kullu koyu kumral olmak istiyorum kiziillik olmasin sacim eski rengi olsun valla beyazlayana kadar boyamicam bidaha yaaa:)bilen banada yardim etsin

canım loreal RÉCITAL PRÉFÉRENCE 5.35 AÇIK KESTANE DORE AKAJU ya boya kapanmazsa gel beni bul o kadar söylüyorum:)

ya canım o boya kutudaki kadar mı koyu çıkıyor yoksa daha mı açık daha mı koyu çıkıyor bi bilgilendirirsen çok sevinirim

arkadaşlar kutu boya yerine bulunduğunuz şehirde kuaför malzemeleri satan bir yerden profosyonel bir boya alsanız olmazmı igora 5.0 kahve yada 5.5 açık kahve altın olabilir

ya canım o boya kutudaki kadar mı koyu çıkıyor yoksa daha mı açık daha mı koyu çıkıyor bi bilgilendirirsen çok sevinirim

arkadaşlar kutu boya yerine bulunduğunuz şehirde kuaför malzemeleri satan bir yerden profosyonel bir boya alsanız olmazmı igora 5.0 kahve yada 5.5 açık kahve altın olabilir

Olur da oksidan krem kac vol ne kadar karistirilacak bunlari bilmiyorum ben.. Bir de acik kahve altin kapatirmi yesilleeri

novacolor kapiçino rengini öneririmm kızıllık kesinlikle yookk saçlar sarı ışıltılı kahve oluyo ve cok tatlı bi renkk :))

ben bi dönem saçlarımı voila sıcak kakao ile boyuyordum renk süper ve kapatıcı.tavsiye ederim.5.53 idi.

Son düzenleme:
çok koyuyaa aslaa boyamammayınnn sonraa d,ger şaçınıda ararsınızzz tavsiyem yeşileri kapatcak molan koyu karamelllll v:12:

şaçç yemmywşill yaaaa modelii felan saglıklı keklşe dip röfle yaptırıpp aralarını kırsaydınızz cilaylaaa :25:

Back