• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kahve tonları??

doLunaay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2010
866
6
46
Eskişehir
Arkadaşlar saçlarım,şuan orta kumral gibi bişi.uçları sarı gibi..Ama tenim o kadar soluk ki,hoş bi kahve tonlarını istiyorum..Ama kahvelerin çoğu ya kızılımsı,ya siyah gibi..Bana güzel bir boya önerebilir misiniz?
İstediğim saç rengi ya Kavak Yelleri'indeki Biricik'in saç rengi
ya da

images

Bu..

şimdiden teşekkürler

kahvelerin bir çok tonunu kullandım kolestonlar çok koyu kahve tonlarıda kızıllık mutlaka var :31:
bu renk saçlarda 2 boya karıştırılıyor kuaförüm nekadar uğraşırsan uğraş boya aldığın kutudaki renk asla tutmaz dedi :59::59:

zaten boyarsam loreal yada palette düşünüyorum..
koleston katı koyu çıkıyo ..
hoş bi kahve istiyorum,bulamıyorum üf..
sğl yormn içn

ya loreal marka boyaları karıştırıcam ama onun tüm kahve serisi kızılımsı,çok kızıl olsun istemiyorum..Palettenin altın parıltılı toffe ile loreal castingin çikolatayı karıştırsak nolur ?Kötü ve koyu bi renk çıksın istemiyorum..

benm doğal saç rengim açık kumral şuan ( sarışınım normalde ama saçlarım gitgide koyulaştı :) ) nyse benim şimdiki rengim çikolata kahve ben beğendim şahsen bunu deneyebilirsin ;)

dolunay majirel 6.34'ün rengine katalogdan bak cnm

eğer saçın kumralsa katalogdaki rengi elde edebilirsin

biraz daha açık olsun diyosan yarıyarıya 7.34le karıştırabilirsin

bu ton resimdeki tona yakın.. dorelik ve bakırlığın verdiği canlılık var.. kızıllık yok.. kartelasını bulursan bakmanı öneririm cnm..

birde onda bakırlık varmış.
benim şuanki saçımda hafif bakırlık var tiksindim dore bakırdan falan :D
hiç bakmiyim o renge..

kahveler genelde kızıl ya da çok koyu çıkıyor palette toffeenin rengi açık ama onu da direk kullanırsan olmaz herhalde kahve- kumral ya da düz kahve ile karıştırarak kullanabilirsin ben denemedim tahminimce söylüyorum ben de alacalı bulacalı olmayan kahve baktım uzun zaman ama açık kahvenin bile numarası 5.0 o da çok koyu çıkar yane açık bir renkle karıştırılması gerekir...kuaföre güveniyorsan kuaföre git bence çünkü üst üste boyalarda saçı çok yıpratıp, azalmasına neden oluyor...

benim arkadaşımın saçı kahve çok da tatlı bir kahve hiç kızıllık yok ve koyu durmuyor en güzeli... ama kuaför boyadı ve sırrını vermiyor tabiki...

Back