Kahve telvesi ve karbonat ile istenmeyen tüylerden kurtulalım mı? Eveeeettt

ayseyma

Guru
Kayıtlı Üye
20 Mart 2012
960
1.038
Kızlar artık içtiğimiz kahve telvelerini atmıyoruz, buzdolabında saklıyoruz. Tüylerimizi kökünden aldıktan sonra;
-2 yemek kaşığı kahve telvesini
-1 tatlı kaşığı karbonat
ile karıştırıp sürüp 15 dk yedirerek sürüyoruz. Sonra duruluyoruz. Bunu en az 10 gün uyguluyoruz. Kahvenin kıl foliküllerini parçalayıcı etkisi varmış ve karbonat da bu etkiyi arttırıyormuş. Ben bu tarifi Gürkan Kubilay dan duymuştum. Kesin uygulayacağım inşallah. Bana katılırsanız memnun olurum, şifa olsun inşallah :KK45:

Kolay gelsin canım.benim sadece kullandığım ilaçlardan yüzde tüylenme oldu ben de deneyeceğim sizle beraber bakalım ne olacak.

Kızlar artık içtiğimiz kahve telvelerini atmıyoruz, buzdolabında saklıyoruz. Tüylerimizi kökünden aldıktan sonra;
-2 yemek kaşığı kahve telvesini
-1 tatlı kaşığı karbonat
ile karıştırıp sürüp 15 dk yedirerek sürüyoruz. Sonra duruluyoruz. Bunu en az 10 gün uyguluyoruz. Kahvenin kıl foliküllerini parçalayıcı etkisi varmış ve karbonat da bu etkiyi arttırıyormuş. Ben bu tarifi Gürkan Kubilay dan duymuştum. Kesin uygulayacağım inşallah. Bana katılırsanız memnun olurum, şifa olsun inşallah :KK45:
Ne oldu yapıyor musunuz .arada yazsanız iyi olacak...

Evet iki aydır tüylerimi aldıktan sonra bi hafta süreyle uyguladım, incelme var sanki ama tabi daha erken. Denemeye devam edeceğim
devamlı yapamadım olmadı sizde zaten hiç yazmadınız.arada yapıyorum etkili olmuyor diye düşünüyorum.çünkü hep derim istikrar çok önemli.neyse devam edelim bakalım.siz de açtığınız sayfayı ihmal etmeyiniz :)

X