- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
- Konu Sahibi youonlyliveonce
bugün denediğim ve muhteşem derecede memnun kaldığım bi maske tarifi vereceğim sizlere arkadaşlar..
gerçekten cildimde gözle görünür bir parlaklık gördüm
hemen paylaşıyorum tarifini;
istediğiniz miktarda kahve telvesi
1 çay kaşığı kayısı yağı
1 çay kaşığı zeytinyağı
bu karşımı iyice harmanlayıp 1 saat beklettim ve yüzüme uyguladım yarım saat kadar kaldı yüzümde bi yıkadım yumuşacık ışıl ışıl oldu yüzüm renk tonunu sabitledi cildimin resmen ilk uygulamada her cilt tipine uygun değildir belki diye düşünen arkadaşlar benim cildim normal ama ablamınki yağlıydı oda yaptı aynı sonuçları elde ettik çok memnun kaldık mutlaka deneyin derim haftada 1 yapmayı düşünüyorum uygulayıp memnun kalanlar yorum yaparsa sevinirm ayrıca
gerçekten cildimde gözle görünür bir parlaklık gördüm
hemen paylaşıyorum tarifini;
istediğiniz miktarda kahve telvesi
1 çay kaşığı kayısı yağı
1 çay kaşığı zeytinyağı
bu karşımı iyice harmanlayıp 1 saat beklettim ve yüzüme uyguladım yarım saat kadar kaldı yüzümde bi yıkadım yumuşacık ışıl ışıl oldu yüzüm renk tonunu sabitledi cildimin resmen ilk uygulamada her cilt tipine uygun değildir belki diye düşünen arkadaşlar benim cildim normal ama ablamınki yağlıydı oda yaptı aynı sonuçları elde ettik çok memnun kaldık mutlaka deneyin derim haftada 1 yapmayı düşünüyorum uygulayıp memnun kalanlar yorum yaparsa sevinirm ayrıca