Kahve telvesi gibi akıntım var.

yasev

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
39
Puanlar
318
Yer
Konya
arkadaşlar adetime 6-7 gün kala kahve telvesi kıvamında koyu kahverengi gibi bir akıntım geliyor.bu durumu yaşayan arkadaşlarım var mı?doktora gittiniz mi?ağrı yok, koku yok sacede çişimi yaptıktan sonra sildiğimde gelen kahve telvesi gibi bir akıntı var. sizce bu neden oluyor?30 yaşındayım 3,5 yıldır bebiş istiyoruz.doktora gitmekten bıktım:(((birazarştırdım hormonlarla ilgili bir durumdan bahsetmişler...bu durumu yaşayan varsa nedenini ve tedavisini yazarsaçok sevinirim.Allah isteyen herkese bebiş versin....

benden başka kimsenin başına gelmedi mi???:(((

arkadaşlar adetime 6-7 gün kala kahve telvesi kıvamında koyu kahverengi gibi bir akıntım geliyor.bu durumu yaşayan arkadaşlarım var mı?doktora gittiniz mi?ağrı yok, koku yok sacede çişimi yaptıktan sonra sildiğimde gelen kahve telvesi gibi bir akıntı var. sizce bu neden oluyor?30 yaşındayım 3,5 yıldır bebiş istiyoruz.doktora gitmekten bıktım:(((birazarştırdım hormonlarla ilgili bir durumdan bahsetmişler...bu durumu yaşayan varsa nedenini ve tedavisini yazarsaçok sevinirim.Allah isteyen herkese bebiş versin....

merhaba bende sizinle hemen hemen aynı problemi yaşadım fakat durumum sanırım kötüleşti çok kez doktora gitmiş olmama rağmen hiç bir gelişmede olmadı ilk başta bende sizin gibi ön lekelenme yada akıntı tarzında kahverengi telve kıvamında olduğu için gittim doktora yanlız ben doğum kontrol hapıda kullnıyordum doktor hapımı değiştirdi ama bi değişiklik olmadı sonra tüm adetimi kahverengi lekelenme tarzında görmeye başladım ve hala öyle devam ediyo d. konrol hapınıda bıraktım tabiii bide böyle denemek için doktor bana normal oldunu söyledi bi çok test yaptı ve hiç bi şeyde çıkmadı bu arada bende nolcanı merak ediyorum kısa zamanda doktora gidicem siz önce giderseniz bende sizden tavsiye beklerim....hoşçakalın

genelde bendede adet öncesi bikaç gün olur ama çok uzun sürüyormuş seninki bi doktora görün bence

Benim durumun sizlere benziyor sadece akinti regl doneminden sonra uc gun kahve renginde sonra 3 bazen 4 gun su gidiyor acik kahve renginde 2010 senesinde basladi tup bebekten sonra fazlalasti ve malesef devem ediyor. Dr surekli soyliyorum endometrios dedi histeroskopi yapildi temiz/ Dr iliskiden kaynaklandigini soyledi esim yurd disinda surekli beraber degiliz/ Dr kusura bakmayin bir yerden cikmasi gerkir o da akinti halinde cikiyor dedi bu bana cok komik geldi sanki dalga geciyor gibi.

Ne yapacagimi bilmiyorum? internetten bilgi alamadim malesef ii seyleri yazmiyorlar/ insallah bilgi verecek insanlar cikar bekliyorum sizlerle birlikte...

Back