Reglden sonra kahve rengi lekelenme oluyor doktor hormon verdi ama yine devam ediyor. Bugün 10. Gün reglden sonraki. Benzer sorun yaşayan var mi neden olabilir?
Bende de arada bi regl önce yada sonra oluyor.
Ama doktora gitmemiştim şuan düzeldi artık olmuyor
Bir keresinde regl öncesi çamur gibi gelmişti kahverengi akıntı
Bende de arada bi regl önce yada sonra oluyor.
Ama doktora gitmemiştim şuan düzeldi artık olmuyor
Bir keresinde regl öncesi çamur gibi gelmişti kahverengi akıntı
Benim her reglden sonra olur. Sebebi ise vüxutta ki kirli kanmış. Uzun süre regl olmadığımda 50 gün falan önce kahverengi kan gelir. Sonra normal gelir. Vücut daha önceden atamadığı kanı biriktirdigi icin ôyleymiş, kendini temizliyormuş. Ben de internette okumuştum
Benim her reglden sonra olur. Sebebi ise vüxutta ki kirli kanmış. Uzun süre regl olmadığımda 50 gün falan önce kahverengi kan gelir. Sonra normal gelir. Vücut daha önceden atamadığı kanı biriktirdigi icin ôyleymiş, kendini temizliyormuş. Ben de internette okumuştum
Iyi geceler araniza yeni katıldım ancak benimde lekelemem var ben geçen ay 24 unde adet oldum tam bu atın 24 unde kahverengi leke gelmeye başladı dedim adet oldum ama 3 gündür sildikçe kahverengi yapışık geliyor bugün bildiğin sulu kahverengi adet olmam gereken günde bunlar geldi agrım sizin yok normal herşey ped bile takmıyorum çünkü gelmiyor silince anca fikri olan.varmi