• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Kahve rengi deri koltuk için yastık rengi,Zevkli arkadaşlar yardımcı olur musunuz?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

lalilo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2012
22
0
36
İstanbul
Merhaba Arkadaşlar,

yeni evime geçiyorum ve bazı değişiklikler yapmak istiyorum,lütfen fikirlerinizi esirgemeyin...
Salonun duvar rengi beyaz,mobilyalar beyaz,halımı bej rengi düşünüyorum.
Laminant rengine karar veremedim,ya beyaz yada ceviz rengi olabilir.
Koltuklarımız taşlama kahverengi deri.Ağırlık salonda beyaz olsun istedim ama koltuklardan da
vazgeçmek istemedim.Şimdi en azından yastıklarla yumuşatmak istiyorum koltuğun rengini.
Vintage ve country tarzından çok hoşlanıyorum.
Sizce ne renk kullanmalıyım?
Benim aklımdakiler;
-sadece ahşap tonlarında yastıklar kullanmak,ki bu çok yalın kalır
-açık bir turkuaz tonu,bej ve sütlü kahve olabilir
-açık turkuaz,uçuk pembe ve kırık beyaz olabilir

Üzeri çiçek desenli bile düşünebilirim.

Zevkli bayanlarsınız,eminim süper sonuçlar çıkar.Bekliyoruuuummm:16:

benim beyaz deri koltuklarim var yastiklari kahverengi. Sanirim sende kahverengi icin beyazi tercih edebilirsin:)))

Kolay gelsin :)

Zemini açık renk tercih edersen,koltukların koyuluğu fazla göze batmaz.

Yastıkları goblen kullanmanı öneririm.Deri koltuğa çok yakışır,sıcaklık katar.
Renkli,cıvıl cıvıl değişik desenlerde goblenler kullanırsan,tek renge bağımlı kalmazsın.
Hatta hepsi aynı boy olmayabilir.İrili ufaklı,aralarda düz renkler katabilirsin.

Goblen yastıklar,bu ara en çok english home ve mudo'da var :

English Home Ev Tekstil Ürünleri | Goblen Kırlent

Mudo.com.tr

Bu da yastıklarla country havası verilen deri koltuk :

Leather Sofas in Beauty Living Room Design Ideas in Country Style | Info Home Decor

Bu resimde kırmızı kullanılmış ama bence renkli desenli kullanırsan çok daha hoş durur :)

Canım kahve derili koltuk takımın var ise yastıklarını pembe yeşil mavi yapabilirsin ve yine objelerini bu renklerde kullanarak dediğin gibi vintage tarzı yaratabilirsin diye düşünüyorum bana kalırsa pembe yeşil ve mavi renkleri kullan derim

kahverengiyle turkuazın uyumu süper bence.perdelerini de o tonlarda yaptırırsan süper birşey çıkar ortaya:))ferahhh ferahhh

Back
X