Kahve rengi akıntı hamilelik mi ?

Uqalaa

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2017
836
351
23
40 ciktiktan sonra esimle bir kez birliktelik yasadik korunmadik 69 gunum ve kahve rengi akintim oldu hamile olma durumum olabilir mi yoksa doğumdan sonra adet olunca bu şekilde mi oluyor

Canim ben adet gunumden uc gun once bir gun boyunca kahverengi akintim oldu.sonra bitti ben de yerlesme fln zannettim ama sonraki gun adetim basladi. Dogum yapildigi durmlarda nasil oluyor bilmiyorum ama bi kac gun daha bekle istersen sonra test yaparsin.ama emziriyosundur da demi kan testi yaptir icin rahatlasin bence canim

Evet emziriyorum bi gunluk sürdü bende bilmiyorum ilk çocuğum o yüzden gerçi hamilelik olsa bebek kusar diyolar ama onunda doğruluğunu bilmiyorum

bebek kusmaz bebekle ne alakasi var. kaldi ki bebek hamilelik olmasa da kusacaksa kusar zaten. yanlis bilgilerden ve bilgi kirliliginden kurtulmaliyiz toplum olarak.ben koyu renkli hatta siyaha yakin renkli bir baslangic yapmistim ilk adete. 40 im çıktıktan sonra 2 3 gun sonra adet olmustum. sizinki yogun mu yoksa cok az bir lekelenme seklinde mi

Kızlar ii ajşamlar bişey sorucam benim 9 gündür kahverwmgi lekeler görüyorum günlük 1,2 damla şeklinde ınofolicde kullanıyorum test yaptım negatif cıktı başına böyle biiey gelen var mı cevplarmısınız lütfen ara ara kasık agrım var sırt agrım bel agrım da çok fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…