• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme kahve pişirme lütfen yardımm:(:(

esraylmz03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
2.305
565
163
- Yurtdışı
arkadaslar oncelıkle merhaba 1 ay sonra sözüm olacak evde.bı sorunum var tecrubelı olanlar yardım ederse sevınırım:) acaba bole 8-10 kişilik kahve yapabileceğimiz bi kahve makınası var mı ole bısey almak ıstyrum.siz nasıl yaptınız 25 kişi falan olacak cunku evde nasıl ayarlayabılırım bu kahve makınası işini yardımlarınız için şimdiden tesekkurler...:2::2:

canım benimde istemem baya kalabalıktı (70 kişi) :) kahve makinasıyla zor olurdu.
o yüzden shazili hazır türk kahvesi alıp yaptık çok iyi oldu tadı köpüğü tam oldu tavsiye ederim çok rahat oluyor.
bende önyargılı yaklaşmıştım ama herkes memnun kaldı:)
önce bir kendiniz deneyin için anlayacaksın.

öyle büyük makına yok benımde cok kalabalıktı ama öenmlı olan herkeısn aynı anda kahvelerını alması degıl onemlı mısfaırlere ılk ver hatta bız arkadastanda makına almıstık ıkısını bı hazırlaıdk ben onları servıs ederken yenı kahveler yapıldı ayarlandı :)

Benede hep merak ediyordum. Bir arkadaşım birgün telefon etti bizimkini istedi.

İstemede kahveleri 3-4 tane kahve makinasıyla yapmışlar. Bence mantıklı geldi..
Koca bir kazanda yapamayacağına göre bir 4lü priz yardımıyla eşten dosttan komşudan kahve makinelarini emanet alarak bir yol izleyebilirsin..

Benim henüz başıma gelmedi ancak gelirse bende bu yola başvururum sanırım :)
Tebrikler şimdiden..:nazar:

Back