Saç Rengi ve Saç Boyama Kahve Önerisi

morBalik

I believe in pink.
Kayıtlı Üye
2 Mart 2011
591
33
118
saçım şuan kızıldı aktı yani soldu, pembemsi birşey. çok uzun süredir saçım röfle boya herşeyi gördü. artık çok yıprandı lastik gibi. bu renkte bana gitmiyor. bende saçımı kahveye kendi rengime boyamak istiyorum ki dip boyası falan diye bir daha boyamıyım saçımı. daha uzun süre dokunmayı düşünmüyorum saçıma. bana kahve tonlarında boya önerir misiniz?

ten rengim buğdaya çalıyormuş. alt cilt rengim sıcak.

Son düzenleme:

bende kizizdan dondum acik kahve falan boyadim hos olmadi cnmcm en guzeli cikolata kahvesi direk onunla boyuyorum sacim kendine geldi ve tek renk halinde cikiyo gayet guzel
loreal casting cikolata kahve 500
tavsiye edilir

birincisi kızıl aksa bile kapatmak zordur. boyarsın hiçbir problem yok sanırsın, 2-3 yıkamada kızıllıkların belirginleşir. 2 sene kızıl kullandım zor kurtuldum. şimdiden bol şans. boya konusuna gelirsek canım ben vital saç boyalarından cok memnun kaldım. begendiğin renk direk oluyor. ama her boya gibi oda akıyor. ben kahve köpügü aldım. cok begendi herkes. ben çok memnunum canım tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…