Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
koslanın bi spreyi var üstünde "kosla vanish oxi action halı ve döşemeler için leke çıkartıcı sprey" yazıyor.klasik pembe şişede...
her eve lazım bişey.ben tesadüfen alıp denedim koltuklarım ve halım açık renk, çok faydasını görüyorum.
hatta bu hafta içi tam da başlıktaki gibi halıma kahve döküldü (oğlum sağ olsun) hem de telvesiyle:18: inanın iz falan kalmadı...
şiddetle tavsiye ederim
aynı sorunu yaşayan bayanlar için kahve lekesini çıkaran çözüm. Denedim kesinlikle işe yarıyor. Not: Yazı alıntıdır.
Halıya kahve döküldüğü anda kağıt havlu vasıtasıyla temizlemeye çalışmadan yalnızca suyunu emdirin. Temizlemeye çalışmak halıyı temizlemediği gibi kahve lekesinin çıkmasını zorlaştırır. Kağıt havluyla suyu emdirdikten sonra 5te 2 oranında su-sirke karışımı hazırlayın. Hazırlamış olduğunuz karışımı temiz bir bez ya da kağıt havlu vasıtasıyla halının kahve dökülmüş yüzeyine tamponlayarak uygulayın. Ardından halıyı yine temiz bir kağıt havlu vasıtasıyla kurulayın. En son olarak halıyı bir halı yıkama makinesiyle temizleyin. Kahve lekesinin halınızdan çok rahatlıkla çıktığınızı göreceksiniz.