How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Kahve leke

Hmyraaackr

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2017
54
44
8
Merhaba arkadaşlar adetim 3 gün geçikti tam test yapıcaktım kahve lekeler geldi bir gün sonra doktora gittim adet oldum hormon testi verim diye sabah biraz pembe leke gelmişti bende oldum sandım alttan muayene etti ama daha sonra kahve çok fazla bir leke geldi bende yerleşme kanaması diye test yaptım ama malesef ki cıkmadı sizce neden olmus olabilir hala ümitlenmelimiyim şimdiden herkese çok teşekkür ederim allah herkesin kucağını doldursun

Merhaba arkadaşlar adetim 3 gün geçikti tam test yapıcaktım kahve lekeler geldi bir gün sonra doktora gittim adet oldum hormon testi verim diye sabah biraz pembe leke gelmişti bende oldum sandım alttan muayene etti ama daha sonra kahve çok fazla bir leke geldi bende yerleşme kanaması diye test yaptım ama malesef ki cıkmadı sizce neden olmus olabilir hala ümitlenmelimiyim şimdiden herkese çok teşekkür ederim allah herkesin kucağını doldursun
Şuan 3.kimyasal gebeliğimi geçiyorum :( ve dediklerine bakılırsa seninkide kimyasal :( yoksa bi umut testte çıkardı ama yinede pembe ve kahve leke kimyasal düşük başlangıcı. Yaşadıklarımdan dolayı paylaşmak istedim

Üzüldüm cnm inşallah öyle değildir ama öyleysede yapcak birşey Yok teşekkür ederim
Seni üzdüysem özür dilerim kusura bakma yazdığıma pişman oldum zaten ama öyleysede bil istedim rabbimin işine akıl sır ermez ol derse olur. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah

Seni üzdüysem özür dilerim kusura bakma yazdığıma pişman oldum zaten ama öyleysede bil istedim rabbimin işine akıl sır ermez ol derse olur. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
Yok canım iyi ki yazdın olabilir öyle şeyler herşey bizim için leke okadar kötüydü ki çok korktum birazda ondan

Kizlar mrb bende 2 kimyasal yasadim ama kimyasallarda hicbir gebelik belirtim yoktu sadece 1 haftalik gecikmelerden sonra kaybettik. Simdi gene gecikmenin 3. Gunundeyim dun erken gebelik testi yaptim silik cizgi cikti. Ama halsizlik uyku hali yorgunluk ve kasik agrisi belirtilerim vardi. Bugun biraz yurudum eve geldim kahve leke gelmis ic camasirima. Progestan ictim. Belirtiler hala devam ediyor acaba gene mi kimyasal bilemedim yarin gidecegim doktora

Gecikiyor olabilirsin canım. Stres falan yaptıysan bu şekilde olabiliyor. Bir kaç gün daha bekle bakalım kafanıda rahat bırakmaya çalış daha iyi olur..

Back