- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
slm kızlar daha önce burdan edindiğim fikirlerle salonuma çok güzel renkli kırlentler dikmiştim...herkes de çok beğenmişti...
şimdi aklıma geldi geçen gün, buraya ne alırsan 5 lira diye biyer açıldı.. :) çok güzel şeyler var orda gezerken gördüm, geçen sene bütün çarşıyı dolaştığım halde hazır kırlent bulamamıştım istediğim gibi..o yüzden kendim kumaş alıp dikmiştim...
şimdi burda hazır kırlentleri görünce hemen atladım ama emin olamadım...size de danışmak istedim,,,
tanesi beş lira kırlentin...dört tane almak istiyorum, hem ucuz hem şık..:)
yalnız çeşit olarak üç renk var...
benim oturma odamın kanepeleri kahve krem renkli.... halım da aynı krem ağırlıklı, ufak ufak kahverengi çiçekler var halıda...
o satılan kırlentlerin, biri kahve üzerine altın sarısı desen yapmışlar,,,
diğeri, gri üzerine yine altın sarısı desenli,,,
öbürü de kırmızı üzerine altın sarısı desenli...
önce kahverengini görünce hah bu uyar bunu alayım dedim, sonrada vazgeçtim renk gelsin odaya açsın diye, gri almam sanırım çünkü gri hiçbişey yok odada,
acaba kırmızı alsam sırıtırmı? kahve kreme uyarmı kırmızı?
bu arada tüllerimin üzerinde kırmızı desen var...
kırmızı almalımıyım sizece sırıtmaz dimi kahve kremle...yoksa çokmu acaip düşer...
kahverengi kırlentimi alayım...üff

şimdi aklıma geldi geçen gün, buraya ne alırsan 5 lira diye biyer açıldı.. :) çok güzel şeyler var orda gezerken gördüm, geçen sene bütün çarşıyı dolaştığım halde hazır kırlent bulamamıştım istediğim gibi..o yüzden kendim kumaş alıp dikmiştim...
şimdi burda hazır kırlentleri görünce hemen atladım ama emin olamadım...size de danışmak istedim,,,
tanesi beş lira kırlentin...dört tane almak istiyorum, hem ucuz hem şık..:)
yalnız çeşit olarak üç renk var...
benim oturma odamın kanepeleri kahve krem renkli.... halım da aynı krem ağırlıklı, ufak ufak kahverengi çiçekler var halıda...
o satılan kırlentlerin, biri kahve üzerine altın sarısı desen yapmışlar,,,
diğeri, gri üzerine yine altın sarısı desenli,,,
öbürü de kırmızı üzerine altın sarısı desenli...
önce kahverengini görünce hah bu uyar bunu alayım dedim, sonrada vazgeçtim renk gelsin odaya açsın diye, gri almam sanırım çünkü gri hiçbişey yok odada,
acaba kırmızı alsam sırıtırmı? kahve kreme uyarmı kırmızı?
bu arada tüllerimin üzerinde kırmızı desen var...
kırmızı almalımıyım sizece sırıtmaz dimi kahve kremle...yoksa çokmu acaip düşer...
kahverengi kırlentimi alayım...üff