• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kahve krem kanepelere kırlent?

gazeldustubaglara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2012
10.411
2.199
248
slm kızlar daha önce burdan edindiğim fikirlerle salonuma çok güzel renkli kırlentler dikmiştim...herkes de çok beğenmişti...
şimdi aklıma geldi geçen gün, buraya ne alırsan 5 lira diye biyer açıldı.. :) çok güzel şeyler var orda gezerken gördüm, geçen sene bütün çarşıyı dolaştığım halde hazır kırlent bulamamıştım istediğim gibi..o yüzden kendim kumaş alıp dikmiştim...
şimdi burda hazır kırlentleri görünce hemen atladım ama emin olamadım...size de danışmak istedim,,,
tanesi beş lira kırlentin...dört tane almak istiyorum, hem ucuz hem şık..:)
yalnız çeşit olarak üç renk var...
benim oturma odamın kanepeleri kahve krem renkli.... halım da aynı krem ağırlıklı, ufak ufak kahverengi çiçekler var halıda...
o satılan kırlentlerin, biri kahve üzerine altın sarısı desen yapmışlar,,,
diğeri, gri üzerine yine altın sarısı desenli,,,
öbürü de kırmızı üzerine altın sarısı desenli...
önce kahverengini görünce hah bu uyar bunu alayım dedim, sonrada vazgeçtim renk gelsin odaya açsın diye, gri almam sanırım çünkü gri hiçbişey yok odada,
acaba kırmızı alsam sırıtırmı? kahve kreme uyarmı kırmızı?
bu arada tüllerimin üzerinde kırmızı desen var...
kırmızı almalımıyım sizece sırıtmaz dimi kahve kremle...yoksa çokmu acaip düşer...
kahverengi kırlentimi alayım...üff :6::6::6::6:

bencee kırmızılı olanı alın, kahve boğar hep tekdüze, kırmızı da uyar bence kahveye de, kreme de

bence önce iki kahve ve iki kırmızı al. resmini çek biz de görüp oylayalım :)) satıcıyla değişim olur mu diye görüş alırken, hangisi kafana yatarsa kalır, beğenmediğin ikisini geri verirsin böylece. bence denemeden karar verme...

aynı tonlar benimde evimde.bende kırlent istiyorum.ama fonda yapmak istiyorum.tercihlerim.
1-pembe güllü kumaş acaba olurmu
2-turkuaz gerçekten yakışıyor
3-kırmızı evet yakışır ama herkes yapıyor bu kombini ama denemek isyiyorum en çok bu renkte seçenk var.tablo vs falanda var kımızı tonlarda
4-bide yeşil ama tonun adını bilmiyorum

ama kahve olmasın bence.renk gelsin
bu renkler olabilir bence ama bende daha uygulamaya geçemedim henüz

ama tek şeçenek kırmızı ise bi deneyin bence.bide arkadaşın dediği gibi değişim yaparsını uymazsa.

aynı tonlar benimde evimde.bende kırlent istiyorum.ama fonda yapmak istiyorum.tercihlerim.
1-pembe güllü kumaş acaba olurmu
2-turkuaz gerçekten yakışıyor
3-kırmızı evet yakışır ama herkes yapıyor bu kombini ama denemek isyiyorum en çok bu renkte seçenk var.tablo vs falanda var kımızı tonlarda
4-bide yeşil ama tonun adını bilmiyorum

ama kahve olmasın bence.renk gelsin
bu renkler olabilir bence ama bende daha uygulamaya geçemedim henüz

ama tek şeçenek kırmızı ise bi deneyin bence.bide arkadaşın dediği gibi değişim yaparsını uymazsa.

canım sana en güzel tavsiyem turkuaz yap bence..ben salonuma turkuaz renginde diktim kendim herkes bayıldı....resim bulursam ekleyim sana fikir olur...ben kahve kremi çok sevdiğimden salonumunda koltukları kremli kahveli..:) geçen yıl burdan aldığım tavsiyelerle turkuaz diktim kırlentleri okadar şık oldu ki...sanada tavsiye ederim...
bu arada oturma odam için sanırım kırmızıyı seçicem, gönlüm kayıyor kırmızıya :) biraz renk gelsin odaya herşey kahve olunca sıkıyor biraz...tüllerimde kırmızı desen olunca sırıtmaz inşallah uyar dimi?

gazelcim kırmızının tonunada bağlı bence sen bir foto koy dükkanda da çekebilirsin herhalde fotoyu di mi?

geztapom yaa dükkanda çekmek hiç aklıma gelmedi açıkçası, biliyorsun ben merkeze uzakta oturuyorum ve sık sık gidip gelemiyorum, burak malum ufak daha, zaten hasta pek çıkamıyorum soğuktan...geçen hafta gitmiştim işte...bidaha zor giderim..eşime aldırcam zaten üç renk vardı, eşimde o gün yanımda olunca görmüştü..geçerken alırım ben sen rengine karar ver dedi :( o yüzden resim çekmek olmadı anlayacağın şimdi...
şöyle tarif edeyim, süet kumaştan, kumaşın rengi kırmızı, kırmızının üzerine altın sarısı deniz dalgası deseni koymuşlar...altın sarısı da baya parlak yani...ışıl ışıl..dikkat çekici aslında ama ben beğenmiştim...kahve rengi ve kırmızı arasında kalmıştım,,size danışmak istedim...sence kahve uyumunu bozmadan kahvemi alsam, yoksa tüllerimdeki kırmızı renge güvenip uydurup kırmızı mı alsam...üff :) saçma sapan kafaya takıyoruz biz kadınlar yaa.. eşim o gün diyor ki ne düşünüyon ki al birini çık nolcak diyo :) erkek işte anlamaz ki böyle şeylerden...ona kalsak griyi alcakmışız :) ne diyo biliyomusun, ben griyi severim gri alalım diyo :) eee gri hiçbişey yok odada ne o öyle cıngıl cubara rengarenk olacak odam diyorum :) olsun nolcak gri iyi işte al griyi al diyo :) deli etti beni :):9::9::9::9::9::9::9::9::9:

tüllerde kırmızı varsa uyar bence.resim eklebilirsen sevinirim

canım resimlere baktım bulamadım eski çektiklerimi, bi tane telefonumda kalmış onu ekleyim, koltuklar olan resimleri silmişim meğerse..baya uzun zmaan olmuştu..bi bu kalmış kırlenti gör rengini fikir olsun sana..azcık kenardan koltuğumun rengi çıkmış :) bilmem tam görebildinmi idare et canım..yine resim çeker eklerim sana ben sonra olurmu

$Görüntü0086.webp

Merhaba.

Kırmızı tek renk olsa ya da o üzerindeki hani deniz dalgası altın rengi kırmızı üzerine krem veya kahverengi olsa bahsettiğiniz tonlardaki bir odada çok bütünleyici ve kırmızının da canlılığını yansıtabilir belki.

Ama kahve ve krem uyumuna sadece kırmızı değil ayrıca altın rengide beraberinde eklenince sanki pek hoş olmaz ve ayrıca kırlentlerin güzelliğini ve özelliğini de yansıtmaz gibime geldi, tabi ki yazdığınız şekilde bir odayı canlandırmaya çalışarak yürütüyorum bu fikri sadece.

Bence, kahve ve kreme üçüncü bir renk altın da gireceği için hem çok uyumlu hem de çok şık duracağını düşünerek kahve üzerine altın renkli olan kırlent çok daha uygun olur gibime geldi.

Merhaba.

Kırmızı tek renk olsa ya da o üzerindeki hani deniz dalgası altın rengi kırmızı üzerine krem veya kahverengi olsa bahsettiğiniz tonlardaki bir odada çok bütünleyici ve kırmızının da canlılığını yansıtabilir belki.

Ama kahve ve krem uyumuna sadece kırmızı değil ayrıca altın rengide beraberinde eklenince sanki pek hoş olmaz ve ayrıca kırlentlerin güzelliğini ve özelliğini de yansıtmaz gibime geldi, tabi ki yazdığınız şekilde bir odayı canlandırmaya çalışarak yürütüyorum bu fikri sadece.

Bence, kahve ve kreme üçüncü bir renk altın da gireceği için hem çok uyumlu hem de çok şık duracağını düşünerek kahve üzerine altın renkli olan kırlent çok daha uygun olur gibime geldi.

yaa evet aslında o yönden düşünmedim...kafam karıştı iyice napsam bilemedim şimdi :)
kırmızı rengini dekorasyonda pek sevmem aslında..çünkü çok canlı ve göz yorucu gelirdi bana..genelde kahve krem siyah beyaz ve gri gibi tonları severim..evimde de genelde kahve krem ağırlıklıdır...
o yüzden oturma odamda yine dediğiniz gibi kahve yastıklar alayım dedim ama, tüllerimde kırmızı desen var hafiften, ona uyarlamak istedim acaba olurmu ki diye...
şimdi sizde böyle deyince hak verdim size..napsam ki yaa üff :) bilemedim ki...

benim koltuklarımda b u tonlarda içinde kahve çizgiler var gibi.bu arada turkuaz gayet güzelmiş gerçekten[/QUOT

dur canım ben sana resim çekip gelicem bekle :) böyle anlatmakla olmuyor..daha iyi fikir olur sana...
geçen sene bana sağolsunlar üşenmeden resimlerle yardımcı oldular burda, bende sana fikir vereyim :) azcık bekle hemi? :P

çok teşekkür ederim.uğraşlarınız için.bende bu arada açtığınız konulara baktım.belki eviniz vardır diye şanşlıymışım varmış.gerçekten güzel olmuş.

o konu kapatılmış yorum yazamadım.gerçekten eviniz senin benim evim gibi.kulllanılan yaşanan.evet ben o beyaz koltuklu evlerden birini biliyorum gidince hiç rahat edemiyorum kendim bile bırakın çoluk çocuğu.halıya bile basmaya kızıyomuş o arkadaşın eşi.sanki dekor o halı koltuk.

benim oturma odamda aynı senin salona benziyor halı tonu falan.o narları ne ile boyadın ben boyadım yazmışsın bi mesajda.

çok teşekkür ederim.uğraşlarınız için.bende bu arada açtığınız konulara baktım.belki eviniz vardır diye şanşlıymışım varmış.gerçekten güzel olmuş.

o konu kapatılmış yorum yazamadım.gerçekten eviniz senin benim evim gibi.kulllanılan yaşanan.evet ben o beyaz koltuklu evlerden birini biliyorum gidince hiç rahat edemiyorum kendim bile bırakın çoluk çocuğu.halıya bile basmaya kızıyomuş o arkadaşın eşi.sanki dekor o halı koltuk.

benim oturma odamda aynı senin salona benziyor halı tonu falan.o narları ne ile boyadın ben boyadım yazmışsın bi mesajda.

evet canım ben kapattırdım konuyu..sen demesen inan unutmuşum evimin resimlerini paylaştığımı bile :)
kapatmamın sebebi de, burdan ev resimlerini alıntı yapıp sosyal paylaşım sitelerinde paylaşıyorlarmış, açıkçası çekindim kapattırdım...
resimler silinemezmiş öyle kaldı öylece...
evet evimden memnunum renkleri gayet kullanışlı olmasından dolayı...oğlumda olunca tam bi yaşam alanı renkler kahve krem falan...ama evim çok ufak ve aşyalarım sıkış tepiş kaldı..diğer evim yayla gibiydi genişti...
senin evin resimlerini veya en azından koltuk resimlerini görsek baya fikir veririz canım, sakınca yoksa ekle istersen...
haa bu arada narlar satın aldığımda kırmızıydı, çünkü turkuaz renginde bulamadım çok aramıştım..bende kırmızı aldım ve turkuaza boyadım...sprey boya ile boyadım canım..8 liraydı sprey boya...

Bence son eklediğiniz ve sanırım kendiniz yaptığınız kırlentler ve örtü çok güzel.

Ayrıca tonlama olarak da uygun ve aynı zamanda olabilecek uyumlu aydınlığı fazlasıyla vermiş.

Ben olsam onları kolay kolay değiştirmezdim herhalde. Ya da belki bir müddet ara ara değişik birşeyler koysam da fazla zaman geçmeden yine en fazla bunları kullanırdım.

Çok hoş bence.

Bence son eklediğiniz ve sanırım kendiniz yaptığınız kırlentler ve örtü çok güzel.

Ayrıca tonlama olarak da uygun ve aynı zamanda olabilecek uyumlu aydınlığı fazlasıyla vermiş.

Ben olsam onları kolay kolay değiştirmezdim herhalde. Ya da belki bir müddet ara ara değişik birşeyler koysam da fazla zaman geçmeden yine en fazla bunları kullanırdım.

Çok hoş bence.

teşekkür ederim canım, bunlar salonumun kırlentleri...zaten değiştirmeyi hiç düşnmüyorum seviyorum gayet...
ben oturma odama alıcam kırlentleri canım...kahvemi kırmızımı alsam onu bilemedim...

Back
X