Saç Rengi ve Saç Boyama kahve köpüğüü

bi arkadş kahve köpüğü boyadıgı resmi koymustu onun elde ettigi daha farklı... sende ndn frklı oldu acaba .. o karamel uzerıne boyamıstı..

Eklentiler

• $fotoraf0075p.jpg
    32 KB · Görüntüleme: 59

cnm sen o boyadgn resmı koyablrmsn merk ettm nasıl duruyo..

cnm sen o boyadgn resmı koyablrmsn merk ettm nasıl duruyo..

tabii tatlm çekimde de kırmızılık var ama normal kızıllarla boyasam bu kadar kızıl olmazdı herhalde :97: zeminim de öyle çok koyu falan değildi orta tonlardaydı...bu kızıllıktan kurtulmak için çok uğraştım hatta maviye boyadım ama sonunda kurtuldum 8.1 şu an saçlarım...

Son düzenleme:
bi arkadş kahve köpüğü boyadıgı resmi koymustu onun elde ettigi daha farklı... sende ndn frklı oldu acaba .. o karamel uzerıne boyamıstı..

ayyyy bu nkdr güzel bi renkk.. ben nedense kahve ve bal köpügü renklerinde turunculuk bakırlık olacagını düşünüyorum ama bu reismde olmamış ya tam küllü bi renk:)

Son düzenleme:

benm zemiin koyu olduğu için bu kadar koyu oldu.2.sefer kahve köpüğü boyamak istiyorum nasıl olur acaba.gene koyumu olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…