Saç Rengi ve Saç Boyama kahve köpüğüü

gizem123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2011
320
31
98
kızlar benim saçımda şu an palette kahve köpüğü var.ben rengini biraz daha açmak istıyorum kahve köpüğü ve küllü sarı yapsam olurmu kızıllık olurmu

cnm resim ekleme imkanın varsa eklersen sevinirim:)kahve köpügünün nasıl tuttugunu merak ediyorumda:)

evet ya foto ekleyebilirsen çok güzel olur.ben sarı saçımın üstüne çikolata kahve boyattım baya aktı,daha da akmasını bekliyorum ondan sonra kahve köpüğüyle boyıcam da kendi saçımda nasıl tutucak yani diplerde çok merak ediyorum.sen foto koyabilirsen çok memnun olurum...

owww nekadar açık tutuyomuş o öyle:))kendi rengin ne renk acaba??yani hangi rengin üstüne kahve köpüğü böyle tuttu??

canım aslında bu kadar acık değil.ısıkta öyle görünüyor.en son çikolata kahve wardı

aaa 2. fotodaki rengi sevdim,bende kesin kahve köpüğüyle boyıcam.vallaa bende sormuştum kahve köpüğüyle sarı karıştırılırsa nasıl bir renk olur diye,bir başlıktaki fotonun linkini vermişti arkadaş baktımda bulamadım şimdi.fotodan gördüğüm kadarıyla koyu sarı gibiydi,yani baya açık tutumuş sarıyla karıştırınca.umarım foto koyup fikir vericek biri çıkar canım.

ben 1 hafta sonra yapmayı düşünüyorum canım.Sarısını az koyucam.çok hoş bi renk kahve köpüğü hafif turunculuk var ama.

vov baya açık tutmuşş bukdr açık tutcagını düşünmezdim:)bence küllü sarı yap canımm:)yada küllü açık sarı:)

canım esmerim ya küllü açık sarı çok sırıtmazmı :s.Bi türlü karar veremiyorum napsam

canım gerçekten çok teşekkür ederim.Tam istediğim renk kahve köpüğü ve sarı

bişey değil canım,saçını boyayınca foto koy bende göreyim:))merak ediyorum başka saçlarda nasıl oluyo o karışım diye

canım esmerim ya küllü açık sarı çok sırıtmazmı :s.Bi türlü karar veremiyorum napsam

cnm evde boyuycagın için öle açık olmuyo benim konum var oraya bakabilirsin küllü kumrala boayadım baya koyu oldu:)
ama korkuyorsan çok açılır diye küllü sarı yada küllü koyu sarı dene:)

cnm kahve köpüğü boyamadan önce iyi düşün derim ben orta tonlardaki saçıma sarı + kahve köpüğünü bire bir karıştırıp boyamıştım ama çok yoğun bir bakır yansıma oluşmuştu saçımda sen bilirsin yine de...:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…