Saç Rengi ve Saç Boyama kahve köpügü saç rengi

saçların eğer doğalsa açılma olabilir canım ama minimum düzeyde.. fakat boya varsa biraz zor.. benimde öyleydi palettenin açıcısı ile kırıldı biraz üzerine açık kumral ve kakao yaptım artık siyah değiller böyle deneyebilirsin kaydirigubbakcemile2

hımm ama saçlarım ince telli daha önce boyaların üstüne başka renk yapıldıgında tutmuştu nasıl bi renk olur sadece açık kahveyemi döner acaba yada 2 gün sonra tekrar boyasam olurmu aynı renge tutarmı

bide bu açıcı nasıl ben daha önce hep kuaföde yaptırıyodum açıcı yıpratırmı bayabi yıprandı zaten saçların sarı yapmıştım yaktı kuaförün teki açmadan nasıl bi renk olur acaba

canım saçların bayağı bir işlem görmüş anladığım kadarıyla.. sarı saç olayına falan girmişsin e ince telli diyorsun bir de... istersen açık renklere boyayarak ve kestirerek açmayı dene... koyu kahve üstüne kahve köpüğü bilmiyorum ama sanırım ara ara renkler olur ama saçına bağlı olmayabilir de.. palette yoğun açıcı oryele göre daha az riskli bir kimyasal.. bi de kolestonun varmış... ben palette kullandım bikaç kez siyah ve az kına vardı fazla açmadı 1.5 saat tuttum ama ama koyu kızıl oldu sanırım saçlarım seninkini bayağı bi açar şahsımca.. saçının bi kısmında dene eğer kopma yıpranma azsa hepsine yap derim ama kesinlikle önce deneme yap ohaoldumsmile

çok saol evet baya yıprandı saçlarım ben en iyisi ayda bir kahve köpügüne boyarak açmaya çalışıyım saçı böylece yıpranmamış olur en azından

acıcı kullanmadan rengını acamassın bıtanem bu sefer dıplerın ana sacın acık olur uclar koyu kalır

Ya ıŞte keÇ kaldım sanırım yarın Önemlı bı davete gıdıyorum uykusuz olmak ıstemıyorum yarın bugun helletmem lazımdı Şımdı aÇamıycam o kesın bu koyu rengın Üzerıne kahve kÖpÜgÜ boyıycam ama sonuÇ bı resım gÖrebılsem ıÇım rahatlıycak rengı kırılsa yeter bana

diplerin geldiyse boyama derim sırıtır dipler daha açık netten baktım şimdi rengine de.. ama tamamı koyu ise kırılma dediğin olay olabilir belki denemeden bilemezsin.. riske gircen sen sanırım her şekilde =))

harbiden bu işler bi gazla oluyor.. yoksa imkansız yani.. amaann diyosun ne olcak =)) bakalım sonumuz ne olcak merak ediyprm bende iki hafta sonra denememi yapıcam umuyorum ki biraz daha yakınlaşırım istediğim tona... çok açık olması gerekmiyo koyuya bakan bakır bile olur arada siyahlık olsa bile olur sorun değil yani ama siyah olmasın... renkli makyaj yapmak istiyorum bende

canım saçını açmadan o rengi tutturman imkansız gibi birşey ama eğerki açıcıyla açarsam olabilir ben pazar günü bir tanıdığımın saçını boyadım kahve köpüğüne ama süper oldu onun saçı kızıldı kolestrol yoğun açıcıyla açtık ardındanda palette kahve köğüyle boyadık süper oldu kutudakiyle nerdeyse bire bir ama onun saçı kalın telliydi bide açıcı hiç yıpratmadı içinde yoğun bakım kremi vardı badem özlü
ama kahve köpüğü süper bir renk bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…