Saç Rengi ve Saç Boyama kahve köpüğü ile açık küllü sarı karıştıran varmı

ben geçen ay kahve köpüğü ve sarıyı karıştırdım güzel bir renk çıktı karamelimsi ama söylim kahve köpüğü içinde bakırlığı yoğun bir renk öyle sarı değil saçının durumu nasıl resim eklesen ona göre yorum yapardık

palette nin boyalarını aldım kutunun üstündeki renk çoook güzel benim saçımda hafif kızıllıklar var kumral oldu sanırım ince incede gölgeler var ama renk çok basit duruyor hoşuma gitmedi kahve köpüğünümü küllü sarıyımı yada ikisini karıştırıpmı kullanayım bilemiyorum turuncumu olurum yoksa kutunun üstündeki renk garantimidir bilen arkadaşlar kullanan varsa yardımcı olurmusunuz

palette deluxe kahve köpüğünü kullandım ben kutudaki resimden çok farklı çıkıyor sanki karamel gibi karar senin cnm karıştır ikisini öyle turuncu olmazsın zaten küllü sarı ben sarıyla karıştırdım da turuncu olmadı

geçen cumartesi saçımı palette ile açıp kahve köpüğüne boyadım. kutudakinden farklı bir renkti.
bakırımsı bi renk oldu.
içine küllü sarı koyarsan açık bir renk olur diye düşünüyorum ama yanılıyor da olabilirm :44:

Son düzenleme:
arkadaşlar çok sevinçliyim artık saçımı açık renklerede boyayabileceğim. Renkleri karıştırdım azcık su koydum azcık saç kremi vede çok bekletmedim turuncu olmaktan korktum.Şu resim koymayı öğretirseniz saç rengimi gösterebilirim kötü olmadı eski renginden açık oldu koyu sarı kumral gibi hafif bakırlık var ama kötü değil.Bide saçlarım çok ince iyi bir bakıma ihtiyacım var yada brezilya fönü merak ediyorum şöyle yoluk yoluk durmasalar.1 veya 1,5 ay sonra ikinci kez boyadığımda daha güzel olacağına inanıyorum.sizin sayenizde renkleri karıştırmayı öğrendim.

Teşekkürler,

google hızlı resim yaz ,ilk çıkan siteyi tıkla,gözat a bas..resim pc de neredeyse aç ve yükle de,en son çıkan sayfada forumlar 3 adresni kopyala buaraya yapıştır:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…