• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kahve kızıl sevenler buraya hemde doğal yoldan

sel_matematik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2011
48
0
46
Konya
kızlar bu rengi kendisine yakıştıran uzun süre kullanırım diyenlere doğal zarar vermeyen hemen akmayan bi önerim var... kına yakıyoruz saçımıza tarifi veriyim..
orta boydaki saç için 150 gr kına
zerdeçal
papatya
kına taşı
karanfil
siyah çay
ısırgan otu
1.5 su bardağı suyu cezvede kaynatıp kına hariç diğer malzemeleri demliyoruz hepsinden bi tatlı kaşığı yeterli... iyice demlennce kınayı karıp yakıyoruz suyu az gelirse eklersiniz kıvamı ne çok yoğun ne de duru olmalı...

kına yağlı saçlara ii geliyo bi nebze yağlanmayı önlüyo doğal oldugu için zarar vermiyo ve bakım yapıyo her ay tekrarladıkça süper bi renk oluyo hele güneşte verdiği ışıltıyı hiç bi boya veremiyo üstüste yapın bi kaç ay sonra millet durdurup sorabilir saç renginiz nedir diye :) üstelik saç telinizi kalınlaştırıp dolgun gösteriyo verdiğiniz şekil daha kalıcı oluyoo :) bende söylemesiii :66:

eger kullanan olursa rengin akmaması için banyodan çıkmadan önce elma sirkesini bütün saçınıza sıkın 3 dk bekleyin hem yumuşacık oluyor hemde rengi akmıyooorr :) hep koruyor o rengini

resim almam mümkünmüü ???
kuaförde indola6,43le boyuyouzz ben beğenmedim ama herkesin çok hoşuna gidiioo
hayal meyal canlandrdm gözmn önnde galiba istediğim renge yakın bi renk war şu anda sende 1 2 resim rica etsem :/:22:

merabalar ben gecen hafta koaföre gittim kızıl kahve yaptırmak için kıpkızıl oldum beğenmedm koyu kahveye boyadım saçımı önleri siyah gbi duruyo arkaları kızıl bu tarifi yapsam tutarmı acaba bide o kdr boyadan sonra zarar verirmi . senin saç rengin neydi ?

merabalar ben gecen hafta koaföre gittim kızıl kahve yaptırmak için kıpkızıl oldum beğenmedm koyu kahveye boyadım saçımı önleri siyah gbi duruyo arkaları kızıl bu tarifi yapsam tutarmı acaba bide o kdr boyadan sonra zarar verirmi . senin saç rengin neydi ?

boyadan sonra hemen kına tutar mı bilmiyorum 1 ay bekle aksın biraz boyan sonra yap. bakım amaclı bile yapabilirsin

Back