Kahve iç kilo al !

yasmin89

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2010
2.395
238
363
Kızlar selam , ben 45 46 47 kilo arasında sürekli gidip gelen biriyim boyumda 1.60

Bu sabah kanal d deki , doktorum programında bi doktor vardı , adını hatırlayamadım ama baya ünlü hep görüyorum onu tv de , neyse günde 3 türk kahvesinin ayda yarım kilo aldırcağını söyledi... (Sanırım şekerli olursa dahada iyi olur tabi bu benim yorumum)

Tabi diğer yandan , tansiyonlar falan ne hale gelir bilemem ama bünyesine zararı olmıcak olanlar denesin derim , ben yarın sabah başlıyorum , hadi hayırlısıııııııı :)

Gelişmelerinizi bekliyorum , başka yollardanda kilo alan varsa paylaşsın kızlar lütfen

Canım bence kilon zaten normal. Ben 1.72'yim 50 kiloyum, kilo almaya çalışmıyorum Zaten yaş ilerledikçe kilo malesef kendiliğinden alınıyor.

Bir de kahve kilo aldırmaz, kalorisi yoktur, aksine bağırsakları çalıştırır, idrar söktürür.

Keramet içindeki şekerde olsa gerek. Onu da kahve olmadan da alabilirsin zaten.

Ya aslında bacaklarım normal , kalçalarım falan etli falan ama ne biliyim gövdemde yok kilo kollarımda zayıf , bende bi 50 olsam mutlu olcam , bitkisel haplar takviyeler denemek istemiyorum kesinlikle , bi şekilde almaya çalışıyorum işte aman bilmiom bende napcağımı :)

Sakın takviyeler, haplar kullanma, çok zararlı. Gerçekten kilo almak istiyorsan öğün miktarlarını dengeli bir şekilde ölçüyü kaçırmadan biraz arttırman yeterli aslında. İştahsızlık sorunun var mı yasmin89'cum?

yok aslında ama , seçiciyim diyelim , ama mesela mcdonaldstan bi menü yedim bi kere doymadım kalktım ordan duble döner yedim sonra , hani böyle günlerimde oluyo , ama ben sorunumu biliyorum ya ben hiç tatlı yemiyorum , hiç sevmiyorum , çukulata fln yerimde, sütlaçlar , baklavalar , reçeller ballar o tarz şeylerden neffffffffffffret ediyorum

Bende kilo almaya çaışıyorum.Boyum 1,68 kilom 48 yıllardır kilo almaya çalışıyorum Türk kahvesine bayılıyorum öyle ki bi ara günde 7-8 fincan içerdim. Kahve kanda demir oranını düşürüyormuş uzunca bi süre hemotolojide tedavim oldu kahve kilo aldırsaydı en azından 1 kiloda olsa bana aldırırdı..Şimdi günde 1 fincan içebiliyorum

hadi ya öncelikle geçmiş olsun ... zaten bende pek işe yarayacağını düşünmüyorum artık :/ başka yollar denicez bakalm

Sağlıklı yollarla kilo alınmalı, doğal besinlerle..Kalbinizi, karaciğerinizi yormadan..

Bu yanlış bir yöntem.. Bu aradada deri altında , görünmeyen tabakada selülit oluşumuna neden oluyor.

ben kilo vermek çin içiyorum şekersiz yanlış mı yapıyorum yani...:44:

zaten onlar sasğlıksız kilo aldırır keşke ben de sevmesem
yaa ben 165 boyumla 49 olmaya çalışıyorum sen kilo almaya...
gel değiş tokuş yapak seninle...
ne güzel bi aralar 45 kiloydum çk mutluydum artık hayat hiç çekilmez oldu kilolarımla...

ben kilo vermek çin içiyorum şekersiz yanlış mı yapıyorum yani...:44:

O gün çok yüklendiyseniz midenize, ya da çok yağlı yediyseniz , acı bir kahve onun etkisini azaltıyor..Bu şekilde biliyorum bende.

valla çok güzel olur keşke cidden değişme şansımız olsa :))))))))))

Bende kilo almaya çalışıyorum gece yatarken yemek yiyorum 1 .5 haftadır sanki biraz aldım gibi benim boyum 170 49 kiloyum bebek düşünüyorum kilo almam lazım en az 55 tesettürlüyüm ve kendime kıyafet bulamıyorum çok çirkin oluyo kıyafetler sürekli elbise giyiyorum..Kahve adet sancılarınada iyi geliyomuş ama ben hiç sevmiyorum türk kahvesini kilo aldırdığını sanmıyorum benim arkadaşım günde 7 fincan içiyo nerdeyse 45 kilo hala..

Gece yemekleride bana aldırmıyo işte , herkesin bünyesi farklı , hamile kalmayı beklicem heralde artık tek çarem o

benim bildiğim kahvede doyurucu bi etki var:) zayflamak isteyenlere kahve önerilir farkettiysen kahve içtikten sonra iştahın gider:) kilo almak içinn düzenli kahvaltı şart reçel falan:):):)

benim bildiğim kahvede doyurucu bi etki var:) zayflamak isteyenlere kahve önerilir farkettiysen kahve içtikten sonra iştahın gider:) kilo almak içinn düzenli kahvaltı şart reçel falan:):):)

Tatlıdan nefret ediyorummmmmm :)

bana çok saçma geldi..yani kahvenin zihin açma gibi faydalarını duymuştum ama bunu ilk.. kahve selülit yapar..ayrıca birde şekerli..şişçem diye selolu olalım ve şekerden gidelim :) bence yarar derken zarara uğrarız.. boşa denmiyor 3 beyazdan uzak durun diye..(şeker-un-tuz)

sizde bir alemsiniz ne guzel isde ye ye kilo alma.bende kilo verecem diye canim cikiyor.boyum 1.65 kilom 71 bos verin kalin boyle zamanla alirsiniz.kilolu olmakdansa halinise sukur edin...

kahve içtimde yazayım dedim..sütlü yapın..şeker koymayada gerek yok..keyifle kilo almaya çalışın..yalnız kahvenin bi zararını sölemiştim ya bugün tvde doktorda dedi haberiniz olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…