Mutfak Dekorasyonu kahve fincanlarımın bakır dış kapları kireçlendiii:(:(:(

candypdr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2011
219
15
68
caanıımm kkk üyelerim mutsuzumm ben bgn çok yardımınıza ihtiyacım var.

benim resimdede görmüş olduğunuz kaplarımı teyzem ne yazıkki bulaşık makinasına koymuş.vee dış yüzeyini kaplayan o beyaz tabakadan kurtaramadım..sizce üzerine soğuk bi su mu içmeliyim yoksa derdime derman olcak bi kk üyesi olcak mı acabaa

Eklentiler

• $4.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 85
belkı komık ama aklıma bır fıkır geldı annem kettelın ıcındekı kırecı ıcınde sırke koyup kaynaarak couyordu aynı sekılde caydanlıgın ıcındekı kırecıde sızde kaynayan suyun ıcıne sırke koysanız ve o bakır kapak kısmını ıcıne atsanız belkı krec cıkar

yaa neden komik olsunki ilgin için teşekkür ederim ben onu denedim ama olmadı sanırm onu not düşmeyi unutmuşum...başka fikirleriniz var mı kzılar çok üzüldüm ben bakır kaplarıma

Kaynamış sirkeli su yerine sirkeli bezle ovun bakırlarınızı.Kaya tuzuda koyun beze,ışıl ışıl olsunlar.

Kaynamış sirkeli su yerine sirkeli bezle ovun bakırlarınızı.Kaya tuzuda koyun beze,ışıl ışıl olsunlar.

hemen denicem:) çok teşekkür ederim:) bu arada bişey sorcam ben yeni açtığım konuların yada abone olduğum konuların takibini yapamıyorum..nasıl bir yol izlemem gerekiyor?

Problem hala devam ediyor mu bilmiyorum ama bir beze salça sürüp bakır kapları ovunca gayet güzel parlıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…