Kahve Falından Anlayanlar Bakar mısınız ?

perize

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2007
273
25
kahve falından anlayanlar yorumlarınızı bekliyorum.

Eklentiler

• $DSC00042.jpg
    $DSC00042.jpg
    90 KB · Görüntüleme: 90
  • $DSC00046.jpg
    $DSC00046.jpg
    81,8 KB · Görüntüleme: 88
  • $DSC00047.jpg
    $DSC00047.jpg
    80 KB · Görüntüleme: 92
yıllardır bakarım,baktıranlar da pek överler sağolsunlar :kedi:
Madem fotoğraf yollamışsın dur bi bakalım : Öncelikle gördüğüm ,çok sağlam gördüğün bir zemin ayaklarından kayıyor sanki,tam olarak yıkılmamış ama oynuyor.Bunun farkında değilsin dikkatli ol.Bu çok güvendiğin inandığın bir insan da olabilir,kesin oldu ya da olacak gözüyle baktığın bi olayda olabilir.Halen zararı düzeltme şansın var ama dediğim gibi temkinli ol...8 vadede çok hayırlı bir kapı açılacak.Bu kapıda S harfi var.Bu zaman 8 aydan daha kısa olabilir.E harfinde bir yakınından çok güzel haberler bekliyor seni ve bu açılacak olan o kapıyla da alakalı...karşılıklı konuşmaların var oldukça hararetli ama sonuçları oldukça güzel görünüyor.
Bu konuşma senin için çok önemli ve heyecanla beklediğin olaylara açılacak bir konuşma ( yalnız resimler yeterli değil canım bir kısmını göremiyorum :)
Şunu da söyliyim oldukça şanslı kısmetli birisin,hayatta çok fırsat yakalayabilirsin ,çok da pozitifsin ama bir konuda sıkıntın epey fazla görünüyor.Bir konuda ağlayabilirsin ama bu seni ferahlatan bir gözyaşı olacak :KK66:

Son düzenleme:
:) arkadaşım uğraşmış fotoğraf göndermiş bende bakayım dedim ,falla uğraşmak böyle birşey fincan görünce dayanamıyorsunuz enerjiniz varsa tabii:) :1rolleyes:

X