iki kisiyi karsina almisin bir mülakasa yasiyorsun hatta sen baya sesini yükseltmisin yada olacak bu daha
ama sonu acik görünüyor yani sorunu aranizda cözeceksiniz
hanenin icinde evin icinde bir konusma geciyor evle ilgili bu yakin bir zamanda olacak
3 vakte kadar olumlu bir cevap aliyorsun ve bu cevap senin hayatinda bir degisime sebep oluyor
gelecek acik görünüyor
iki kisiyi karsina almisin bir mülakasa yasiyorsun hatta sen baya sesini yükseltmisin yada olacak bu daha
ama sonu acik görünüyor yani sorunu aranizda cözeceksiniz
hanenin icinde evin icinde bir konusma geciyor evle ilgili bu yakin bir zamanda olacak
3 vakte kadar olumlu bir cevap aliyorsun ve bu cevap senin hayatinda bir degisime sebep oluyor
gelecek acik görünüyor
Canım sen faldan anlıyormusunn ..yaa rica edersem banada bakabilirmisinn..???? eger kahve içersen benim yerime kapatıp niyet edip bakarsan cok sevinirimm..
kahve ıcıp benım yerıme nıyetlenıp baksen dahada makbule gecer ama anlıyorsunuz tebrık edrım buda bır marıfet haal gucu ıyı gozlem lazım cvp beklıycem))))tesekkur
tesekkur canım..ıyı bakmıssın dogrusu ısımler harfler tamam dogru ve tartısmayıda cozdum canım saol iş için teklıf gelınce mutlu oly-ucam beklıyorum