Kahve Falından Anlayanlar Bakabilir mi ?

Fountain

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2008
3.199
119
kızlar her zaman kahve ıcıyorum anlamıyorum bakayım yada baktıracagım kımse yok gunah falan der annem hep am afala ınanma falsızda kalma meselesı merak ettım resımlerını koydum bı bakıp yorumlar mısnız rıca etsem ?burda bı arkadasınkını yorumlamıssınız benımkınıde ))):emir_bebek:merakla beklıyorum kaydirigubbakcemile2

Eklentiler

• $Görüntü024.jpg
    $Görüntü024.jpg
    98,7 KB · Görüntüleme: 93
  • $Görüntü033.jpg
    $Görüntü033.jpg
    96,6 KB · Görüntüleme: 100
  • $Görüntü038.jpg
    $Görüntü038.jpg
    97,5 KB · Görüntüleme: 103
  • $Görüntü046.jpg
    $Görüntü046.jpg
    96,8 KB · Görüntüleme: 133
iki kisiyi karsina almisin bir mülakasa yasiyorsun hatta sen baya sesini yükseltmisin yada olacak bu daha
ama sonu acik görünüyor yani sorunu aranizda cözeceksiniz
hanenin icinde evin icinde bir konusma geciyor evle ilgili bu yakin bir zamanda olacak
3 vakte kadar olumlu bir cevap aliyorsun ve bu cevap senin hayatinda bir degisime sebep oluyor
gelecek acik görünüyor

iki kisiyi karsina almisin bir mülakasa yasiyorsun hatta sen baya sesini yükseltmisin yada olacak bu daha
hanenin icinde evin icinde bir konusma geciyor evle ilgili bu yakin bir zamanda olacak
3 vakte kadar olumlu bir cevap aliyorsun ve bu cevap senin hayatinda bir degisime sebep oluyor
gelecek acik görünüyor

Canım sen faldan anlıyormusunn ..yaa rica edersem banada bakabilirmisinn..???? eger kahve içersen benim yerime kapatıp niyet edip bakarsan cok sevinirimm..

gelecek acik görünüyor

kahve ıcıp benım yerıme nıyetlenıp baksen dahada makbule gecer ama anlıyorsunuz tebrık edrım buda bır marıfet haal gucu ıyı gozlem lazım cvp beklıycem))))tesekkur

Canım sen faldan anlıyormusunn ..yaa rica edersem banada bakabilirmisinn..???? eger kahve içersen benim yerime kapatıp niyet edip bakarsan cok sevinirimm..

bazen biraz anlayabiliyorum
aslinda sen kendin icip resimleri cekip buraya eklersen daha iyi bakarim, kendim niyet edersem tutturamiyorum ozaman bilinc alti kendimi görüyorum cok denedim bunu

kahve ıcıp benım yerıme nıyetlenıp baksen dahada makbule gecer ama anlıyorsunuz tebrık edrım buda bır marıfet haal gucu ıyı gozlem lazım cvp beklıycem))))tesekkur

tsk ederim tatlim, yine eklersen yine bakarim
dedigim gibi kendim niyetlenip baskasina bakamiyorum

hulicim koydum sana zahmet olucak ama bı daha olmaz bu son kk arkadasım belkı sıkılırsın demessın ama herkes fal bak deyınce merakla beklıyorum

Eklentiler

• $Görüntü024.jpg
    $Görüntü024.jpg
    97,3 KB · Görüntüleme: 117
  • $Görüntü033.jpg
    $Görüntü033.jpg
    96,4 KB · Görüntüleme: 103
  • $Görüntü038.jpg
    $Görüntü038.jpg
    98,1 KB · Görüntüleme: 117
  • $Görüntü043.jpg
    $Görüntü043.jpg
    96,1 KB · Görüntüleme: 108
  • $Görüntü046.jpg
    $Görüntü046.jpg
    98 KB · Görüntüleme: 135
tatlim bu münakasa yaptigin kisi burda da cikmis
aranizdaki sorunu cözememissiniz
aslinda ikinizde cözümü bilyiorsunuzda biraz eínat eiyorsunuz
her taraf karsidan bekliyor
bu sorunu cözdügünüz an hersey cok güzel olacak sizin icin

bu münakasa ile ilgilide bir gönül isin var ya sevdigin biriyle tartisiyorsun yada onu istemeyenler var
ama yolundan gittigin an senin icin güzel görünüyor

hatta bu mesele ile ilgili namaz kilip dua okusan iyi gelecek rahatliyacaksin

isminde k ve y harfi gecen birisinden 2 vakta kadar haber aliyorsun
is okul olabilir

bu kadar

tesekkur canım..ıyı bakmıssın dogrusu ısımler harfler tamam dogru ve tartısmayıda cozdum canım saol iş için teklıf gelınce mutlu oly-ucam beklıyorum

tesekkur canım..ıyı bakmıssın dogrusu ısımler harfler tamam dogru ve tartısmayıda cozdum canım saol iş için teklıf gelınce mutlu oly-ucam beklıyorum

hadi hayirlisi canim

aman ben yine korkmaya basladim:uhm:

X