Kahve falından anlayan arkadaşlar :)

Açıkçası ben kahve falı bakmaktan değil baktırmaktan anlarım ama görünce yorum yapmak içimden geldi.
Fincanınızın dibinde bi kayığın içinde oturmuş genç-orta yaş (26-28 gibi) bi kadın var.elinde bi kayığı tutmuş üstünde de üç kişi-hatta biri sırtı dönük küs gibi bi adam- var. Üç kişiden ikisi çift gibi o sırtını dönen genç adam da bundan dolayı darılmış gibi. O kayığı tutan genç kadının hayatı bu üç kişi sanki, onları izliyor. Tepelerinden de gelmek üzere yola çıkmış bi kısmet var.
Kamlumbağa gibi yavaş geliyor ama çok temiz etrafı..çok sorunun yok gibi; ferah gibi hayat.
Yaşamın nasıl ne yaparsın bilemem ama ikilikler var sanki. Yani iki kişiye karşı tek kişi mücadele halinde. Şanslısın ki düşmanlık kötü niyet besleyen yok, orta yol bulunup güzel sonuç elde ediliyor.
Dediğim gibi cidden anlamıyorum çok içimden geldi yazdım. Çıkmadıysa çok da kaale alma :)

desifre canım ya teşekkür ederim...
Çok mutlu oldum. Ben de çok anlamam ama ben de sana fal bakmak isterim :)

Ne demek, valla ben de anlamadım birden elim yaz gitsin dedi
Gün içerisinde kahve içersem atarım:)

Ben tarot bakabiliyorum. Kahveden pek anlamam ama fincanın dibindekini yorumlamak istiyorum. Birbiriyle inatlaşan iki kişi var. Özellikle kadın fazla inatçı. Adam ona dönse de kadın dönmüyor. Adam da kadın inat ettiği için arkasını dönüyor. Bu şekilde yorumlamak geldi içimden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…