Canım sıkıntıların var ama seni boğacak sıkıntılar değil. İçin ferah aydınlıkların güzel. Ama bazen fırtına gibi esip gürlüyor için. Güzel giyimli bir bayan var, arkasında bir hayvan var ama ne olduğunu çözemedim. Falda hayvan iyi derler. Bayanın önünde bir de erkek çocuk var. Erkek kardeşin var mı? Öyle olabileceğini düşündüm ama başkası da olabilir. Önleri aydınlık duruyor. Bir bayan ve bir erkek var karşılıklı oturmuş sohbet ediyorlar. İkisinin isminde veya soyisminde e harfi var. Başka bir bayan hakkında konuşuluyor. Bir kalp gördüm etrafı kapalı çıkmış, aşk konusunda bir umutsuzluğun, mutsuzluğun mu var? Sanki sırtında bir yük haline gelmiş. Aşkın önceki evreleri çok beyaz görünüyor, mutlu bir beraberlik temiz bir aşk. Ama sonradan canını sıkmış gibi. Adımlar ayrılmış farklı yollara gidilmiş sanki. Hane içinde yaşanan bazı sıkıntılar var. Herkes birbirine destek olmuş sımsıkı sarılmış. Haneyi sıkıntıdan kurtaracak kısmetleriniz var. Bu biraz maddi anlamda sanırım. Öyle hissettim faldan. Çenesi sivri bir bayan var yakın çevrenizden hane içini çekemiyor.