- 22 Mayıs 2012
- 10.715
- 29.581
- Konu Sahibi ffestinalente
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım falında 2 tane kalp gördüm. kalplerin arasında biri var. iki kalbin altı aydınlık çıkmış. birbirlerine dönükler ama biri daha istekli daha yukarıdan uçuyor. bir adam var. burnu kemerli gibi sanki. yaşça büyük birisi gibi duruyor. bu adamın üzerinde yük var. 2 kişiyle uğraşıyor.
sen sanki birine sırtını dönmüşsün. o sana geliyor sen ondan uzaklaşmaya çalışıyor gibisin. içini çok karartmışsın. bazı şeyler dökülmüş atmışsın dışına fakat tam anlamıyla temizlenmemiş.daha zamana ihtiyacın var gibi. tabakta da 3 harfi var. çok değil ama sana bir yerden para geliyor ya da hediye.
canmm bu falda kara kedi varr. balık var. bide fesat biri var. senin arkandan kötülüyoşar seni. falında gözyaşıda çok. üstünde göz var. sevgilin ile ya da kocan ile aran kötü olacak ama ikinzin de aşkı yoğun olduğu için barışacaksınız..
kızlar banada bakarmısınız:))
reddmars banada bakarmisn...ben askimla bizi nasl bi son bekliyor diye merak ediyorum...bu aralar cok korkuyorum onu kaybetmekten vs vs acaba bizi ayrilik mi bekliyor yoksa evlilik mi iyi kotu her yoruma acigim tskler simdidenEki Görüntüle 494288 Eki Görüntüle 494289 Eki Görüntüle 494290 Eki Görüntüle 494291 Eki Görüntüle 494292 Eki Görüntüle 494293 Eki Görüntüle 494294 Eki Görüntüle 494295
ben hiç böyle bir fal görmedim. ne kadar nokta nokta çıkmış. resmen için kaynıyor. bariz belirgin bir yüz şekli yok. sadece tabakta toplu biraz balık etli bayan gördüm. saçları toplu biri bu. bir yere yaslanmış beklliyor sanki.
ole cnm ya icim fokur fokur kayniyor ama bugun dedimki kendi kendime ya sevdigin suan senle tadini cikaracagina nelerle ugrasiyon gelcegi dusun edusune suanki zmni yasamiyorum resmen...ne demisler insanin en buyk dusmani kendisidir...bizim sulalede hemen hemen herkes balik etli bende dahil:)ama toplu sacli hmm suan aklima kimse gelmiyor neyse agzina saglik cnm ben gene askimla bana ayrilik mi evlilik mi gorunuyor sorusuna cevap alamadim ama olsun:) bundan sonra bu kdr cok dusunmicem bunlari hersey oluruna varir...ani yasamaya bakicam gelecekle hirpalamicam bidaha kendimi...gelecegi dusunmekten yoruldum:)tekrar cok sagol reddmars rahatsz ettiysem affola
sen yükle canım bakarız.
bende istiyorum kızlar banada bakın:))
canım fotografları eklemek için aşağıda eklenti ekle kısmı var. eklenti ekle diyorsun. orda seni yönlendiriyor.