kahve falıma bakar mısınız ?

reddmars

Huzur
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2012
4.963
759
$051020122812.jpg $051020122757.jpg $051020122756.jpg $051020122760.jpg $051020122765.jpg $051020122753.jpg

Amatör olduğumu belirteyim öncelikle ama yine de merak işte yapayım dedim :) kafa kafaya vermiş bir şeyler planlayan ya da düşünen ki kadın var.Bir tane kalp var iki kişi birleşik sen veya sevdiğin hoşlandığın olabilir belki sanki iki ayrı yoldalar ya düşünceleriniz ayrı ya da ayrı şehirdesiniz veya yollarınız ayarılyıor bir nedenden t ötürü.Senin ayrıldığın yol veya karşı tarafın o yol sonunda bekleyeni var birisiyle tanışma oalbilir.şanslı birisin bence :) sana doğru koşan birisi var ama niye bilmiyorum :) iki üç yolun var.uzun boylu zayıf kalça yapısı geniş bir kadın sanki sana hesap soruyor gibi.Bilgim yok fal konusunda ama öylesine yaptım tuttu mu tutar mı bilmem :KK34:

Amatör olduğumu belirteyim öncelikle ama yine de merak işte yapayım dedim :) kafa kafaya vermiş bir şeyler planlayan ya da düşünen ki kadın var.Bir tane kalp var iki kişi birleşik sen veya sevdiğin hoşlandığın olabilir belki sanki iki ayrı yoldalar ya düşünceleriniz ayrı ya da ayrı şehirdesiniz veya yollarınız ayarılyıor bir nedenden t ötürü.Senin ayrıldığın yol veya karşı tarafın o yol sonunda bekleyeni var birisiyle tanışma oalbilir.şanslı birisin bence :) sana doğru koşan birisi var ama niye bilmiyorum :) iki üç yolun var.uzun boylu zayıf kalça yapısı geniş bir kadın sanki sana hesap soruyor gibi.Bilgim yok fal konusunda ama öylesine yaptım tuttu mu tutar mı bilmem :KK34:

teşekkür ederim canım . :)

kalbindeki insanla bir bütün halindesin birbirinizi çok seviyorsunuz ve aranıza hiç kimse giremez canım.birlikte gitmek istediğiniz bir yer mi var ? şöyle söyleyeyim sanki 2 yer var 2 sinide gitmek ister gibisiniz fakat bir yol daha baskın sizin için.bir cenin gördüm yakın zamanda birinin hamilelik haberini alacaksın.içinde bir sıkıntı var biraz karışık dallanıp budaklanmış gibi senin düşüncelerinle ama bu karmaşık düşüncelerden kurtulacaksın.bu kadar görebildim canım.
müsait olursan benim falıma da bakar mısın?
http://www.kadinlarkulubu.com/burclar-tarot-astroloji/553403-fal-topigim-olsun-124.html#post26779681

1232 mesaj benim :)

X