Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
körler ,sağırlar birbirini ağırlar gibi olduk:) ben pek bilmem yorum yapmayı ,gördüklerimi söyliyeceğim nacizane...
konuşulup nazar olmuşsun,karşılıklı konuşan insanlar çıkmış,baş veya soyadı k ile başlayan bir kısmetin var,yolların var,bu kadar görebildim ...
cnm bana cok karısık geldı sımdı bakmasam yarın sabah baksan olurmu? kırılma bana
bakasım yok bazen böle oluo.yarın bakıcam hatırlar bana
Baktım şekillere biraz. Görebildiğim kadarıyla bir kadın elini kaldırmış Allah'a dua eder vaziyette. Birisini Allah'a havale eder gibi, yada birisi için dua ediyor. Bir kız çocuğu gördüm saçları açık renk olan. 2 çift gördüm. Etrafında onları izleyen insanlar var. Ayrıca tek bir bayan da bu çiftlerden birini uzaktan seyretmekte. Mutlu bir bayan gördüm esmer olmayan. Bir de vazo gibi birşey gördüm. Bir de büyük bir ''C'' harfi gördüm. Biliyorsun anlamam faldan gördüklerim bu kadar.....
cnm biri var cok söylentı yapmış senın için canını sıkmış hemde bir söylem deıl birden fazla ardı arkası kesilmemiş . bir cift göruyorum evlilik yolunda ilerlio bu sende olabılırsın bi baskasıda olabılır haberın duycan alıcan evlılık için. biraz düşüncelerin karışmış napıcagını bilmıyor gibisin . karar alıyorsun bunu yapıcam dıe zaman gectıkten sonra fikrinden cayıyorsun.karmasık bi dönemdesın.
cnm biri var cok söylentı yapmış senın için canını sıkmış hemde bir söylem deıl birden fazla ardı arkası kesilmemiş . bir cift göruyorum evlilik yolunda ilerlio bu sende olabılırsın bi baskasıda olabılır haberın duycan alıcan evlılık için. biraz düşüncelerin karışmış napıcagını bilmıyor gibisin . karar alıyorsun bunu yapıcam dıe zaman gectıkten sonra fikrinden cayıyorsun.karmasık bi dönemdesın.
benden bu kadar cnm. dün gecede baktım kötü oldum uyuyamadım korktum. senı kırmamak için baktım. daha kımseye fal bakamam hoşçakal kib:)
zence , banada bakaydın yaa
cnm kusura baakma gercekten uyuyamadım dün kusura bakma...aksam aksam fal diye sölemeyın barı gündüz söleyın:) ben kendım cok etkılenıyorum eglencesıne bile baksak gunah bunu bile bile yaptıgım için vıcdanım rahatsız oluo aklımdan cıkmıo. dün gecede böle oldu korktum o yuzden . kendımden etkılenıyorum kafama takılıo
senın de saolsun tekrardan kusura bakmaasadece link atacaktım hazırdı hersey..
neyse canın saolun kuzum
senın de saolsun tekrardan kusura bakmaa
benden bu kadar cnm. dün gecede baktım kötü oldum uyuyamadım korktum. senı kırmamak için baktım. daha kımseye fal bakamam hoşçakal kib:)
senın de saolsun tekrardan kusura bakmaa