kahve falıma bakar mısınız ?

reddmars

Huzur
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2012
4.963
759
$20120913_171506.jpg $20120913_171649.jpg $20120913_171518.jpg $20120913_171530.jpg $20120913_171541.jpg $20120913_171554.jpg $20120913_171614.jpg $20120913_171623.jpg $20120913_171630.jpg $20120913_171640.jpg

Ooofff ne kadar karışık çıkmış. Bir bayan ve bir erkek arka arkaya durmuşlar. Önde bayan arkada erkek. Erkek başını önüne eğmiş pişman gibi duruyor. Bayan biraz naz yapmış ama aklında çifte kumrular gibi bir görüntü var. Bir başarı görünüyor sana. Büyük hayallerin var ve hayallerine ulaşıyorsun. Boşlukta olacağın bir dnem seni bekliyor. Fal sıkıntılı gibi görünse de aydınlıkların bol canım

körler ,sağırlar birbirini ağırlar gibi olduk:) ben pek bilmem yorum yapmayı ,gördüklerimi söyliyeceğim nacizane...
konuşulup nazar olmuşsun,karşılıklı konuşan insanlar çıkmış,baş veya soyadı k ile başlayan bir kısmetin var,yolların var,bu kadar görebildim ...

körler ,sağırlar birbirini ağırlar gibi olduk:) ben pek bilmem yorum yapmayı ,gördüklerimi söyliyeceğim nacizane...
konuşulup nazar olmuşsun,karşılıklı konuşan insanlar çıkmış,baş veya soyadı k ile başlayan bir kısmetin var,yolların var,bu kadar görebildim ...

teşekkür ederim canım. :KK16: :KK16:

kafan karmakarışık.Kalplemi mantıklamı hareket etsem diye düşünüyorsun galiba.İçinden güzel şeyler geçirmek istiyorsun ama durup karamsarlığa kapılıyorsun.Bunu atlatmak senin elinde ama sen melankolik yaklaşıyor gibisin.Düzelmediğine inandığın bir mesele var.Ama bunun için tek tarafın çabalaması bir şeyi ifade etmiyor.Bir yerden tutup çözüm bulması lazım bu meseleyle ilgili kişilerin.Aşk meselesi gibi.Erkek çıkmış ve teklif bekler gibi geri çekilmiş.Bir adıma 10 adım gelecek vaziyette....

cnm bana cok karısık geldı sımdı bakmasam yarın sabah baksan olurmu? kırılma bana:KK66:
bakasım yok bazen böle oluo.yarın bakıcam hatırlar bana

Baktım şekillere biraz. Görebildiğim kadarıyla bir kadın elini kaldırmış Allah'a dua eder vaziyette. Birisini Allah'a havale eder gibi, yada birisi için dua ediyor. Bir kız çocuğu gördüm saçları açık renk olan. 2 çift gördüm. Etrafında onları izleyen insanlar var. Ayrıca tek bir bayan da bu çiftlerden birini uzaktan seyretmekte. Mutlu bir bayan gördüm esmer olmayan. Bir de vazo gibi birşey gördüm. Bir de büyük bir ''C'' harfi gördüm. Biliyorsun anlamam faldan gördüklerim bu kadar.....:KK34:

Baktım şekillere biraz. Görebildiğim kadarıyla bir kadın elini kaldırmış Allah'a dua eder vaziyette. Birisini Allah'a havale eder gibi, yada birisi için dua ediyor. Bir kız çocuğu gördüm saçları açık renk olan. 2 çift gördüm. Etrafında onları izleyen insanlar var. Ayrıca tek bir bayan da bu çiftlerden birini uzaktan seyretmekte. Mutlu bir bayan gördüm esmer olmayan. Bir de vazo gibi birşey gördüm. Bir de büyük bir ''C'' harfi gördüm. Biliyorsun anlamam faldan gördüklerim bu kadar.....:KK34:

teşekkür ederim cnm. :KK16:

cnm biri var cok söylentı yapmış senın için canını sıkmış hemde bir söylem deıl birden fazla ardı arkası kesilmemiş . bir cift göruyorum evlilik yolunda ilerlio bu sende olabılırsın bi baskasıda olabılır haberın duycan alıcan evlılık için. biraz düşüncelerin karışmış napıcagını bilmıyor gibisin . karar alıyorsun bunu yapıcam dıe zaman gectıkten sonra fikrinden cayıyorsun.karmasık bi dönemdesın.
benden bu kadar cnm. dün gecede baktım kötü oldum uyuyamadım korktum. senı kırmamak için baktım. daha kımseye fal bakamam hoşçakal kib:)

cnm biri var cok söylentı yapmış senın için canını sıkmış hemde bir söylem deıl birden fazla ardı arkası kesilmemiş . bir cift göruyorum evlilik yolunda ilerlio bu sende olabılırsın bi baskasıda olabılır haberın duycan alıcan evlılık için. biraz düşüncelerin karışmış napıcagını bilmıyor gibisin . karar alıyorsun bunu yapıcam dıe zaman gectıkten sonra fikrinden cayıyorsun.karmasık bi dönemdesın.
benden bu kadar cnm. dün gecede baktım kötü oldum uyuyamadım korktum. senı kırmamak için baktım. daha kımseye fal bakamam hoşçakal kib:)

zence , banada bakaydın yaa:KK17::KK17:

zence , banada bakaydın yaa:KK17::KK17:

cnm kusura baakma gercekten uyuyamadım dün kusura bakma...aksam aksam fal diye sölemeyın barı gündüz söleyın:) ben kendım cok etkılenıyorum eglencesıne bile baksak gunah bunu bile bile yaptıgım için vıcdanım rahatsız oluo aklımdan cıkmıo. dün gecede böle oldu korktum o yuzden . kendımden etkılenıyorum kafama takılıo

cnm kusura baakma gercekten uyuyamadım dün kusura bakma...aksam aksam fal diye sölemeyın barı gündüz söleyın:) ben kendım cok etkılenıyorum eglencesıne bile baksak gunah bunu bile bile yaptıgım için vıcdanım rahatsız oluo aklımdan cıkmıo. dün gecede böle oldu korktum o yuzden . kendımden etkılenıyorum kafama takılıo

sadece link atacaktım:KK70::KK70: hazırdı hersey..

neyse canın saolun kuzum:KK34:

teşekkür ederim cnm. :KK16:

X