kahve falıma bakar mısınız ?

yolunda gitmediğine inandığın bir sorun var.Çok fazlasıyla gözyaşı döküyorsun bu duruma.Bir erkek tartışma çıkarıyor gibi.Ama bu tartışmaların çoğu yersiz duruyor.Yani tartışmanın asıl kaynağı erkek,erkeğin davranışları ama devamını getirende bayan bunlar 2 sevgili :) senle partnerin olabilir.Erkek içinde biriktirmiş bazı şeyleri ve hep kendini haklı görüyor.Seninde onu pohpohlamanı istiyor yani tamam sen haklısın demeni.Köpek etmek istiyor gibi yaniii.Ama abartılacak bir durum değil sevgi gözüküyor bu çiftlerde.Kıskançlık krizleri ve yersiz tartışmalar olmasa olmaz tadı,tuzu bu erkek birde fazla nazlanıyor,ama unutmasın fazla naz aşık usandırır

-Ben burda kuyunu kazan birini gördüm; hani yüzüne sen çok başarılısın deyip arkandan için için seni kıskanıp da kötüleyen biri gibi.
-Sana kızmış-kırılmış bir erkek görüyorum. O konuşuyor; ya da kızıyor, sen dinliyorsun gibi. O'nun da haklı yanları var, ama sanki bu sefer biraz fazla abartmış gibi kızgınlığının şiddetini. Sen O'nu çok seviyorsun, o da seviyor seni ama; bugünlerde sanki öfkesi duygularının önüne geçmiş gibi. Bir de, akıl aldığı biri olabilir. -Ben bilmem canım, Allah bilir. Gidip O'na kimin dolduruşuna geliyorsun falan deme, üzülürüm sonra. Ben sadece yorumluyorum, gerçeği Allah bilir.- Aranızdaki gerginlik bir müddet sonra sona erecek gibi geldi bana. Karşı karşıya görüyorum sizi, daha sakin ve sevimli bir şekilde tabi. :)

Hep arkadaşlarının dolduruşuna geliyor. Ben hiç birşey yapmadım halbuki. Canım yorumların için çok teşekkür ederim.

canım çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…